Milyen testmozgást/gyakorlatokat végezzek?
20/L
Méreteim: mell 87 cm, derék 70 cm, csípő 87 cm, fenekem a legnagyobb szélességnél 91 cm. 160 cm vagyok és 52 kg.
Célom: mell maradjon (amennyire ez kivitelezhető), derék maximum 65 cm, csípő legalább 90 cm, fenekem is +centik.
Egészen idáig vártam arra, hogy a testem változzon, viszont 20 éves kort betöltve már nem hiszem, hogy növök, esetleg változik az alakom, ezért szeretnék tudatosan tenni a genetikám ellen, amennyire ez lehetséges. Az alkatomat valahol az alma alak és a téglalap alak közé lőném be, ez valószínűleg leolvasható a mérési adatokból is, de inkább úgy nézek ki, mint egy fatörzs. A hasam lapos, viszont a derekam körül óriási zsírpárnák vannak, és nem értem miért.
Milyen gyakorlatok segíthetnek abban, hogy elérjem a kívánt célt? Valamint milyen diétát folytassak? Számomra most a legfontosabb, hogy a derekam méretét csökkentsem, a csípőm és derekam közötti zsírpárnákat tüntessem el, mivel ez szerintem sokat dobna az összképen. És természetesen ezt úgy, hogy lehetőleg a legkevesebbet fogyjak a melleimből. :)
(Tisztában vagyok vele, hogy az interneten megannyi gyakorlat van erre az esetre, viszont mégis úgy gondolom, hogy itt talán olyan emberektől kapok választ, akik végigjárták ezt az utat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!