Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen testmozgást/gyakorlatok...

Milyen testmozgást/gyakorlatokat végezzek?

Figyelt kérdés

20/L

Méreteim: mell 87 cm, derék 70 cm, csípő 87 cm, fenekem a legnagyobb szélességnél 91 cm. 160 cm vagyok és 52 kg.

Célom: mell maradjon (amennyire ez kivitelezhető), derék maximum 65 cm, csípő legalább 90 cm, fenekem is +centik.

Egészen idáig vártam arra, hogy a testem változzon, viszont 20 éves kort betöltve már nem hiszem, hogy növök, esetleg változik az alakom, ezért szeretnék tudatosan tenni a genetikám ellen, amennyire ez lehetséges. Az alkatomat valahol az alma alak és a téglalap alak közé lőném be, ez valószínűleg leolvasható a mérési adatokból is, de inkább úgy nézek ki, mint egy fatörzs. A hasam lapos, viszont a derekam körül óriási zsírpárnák vannak, és nem értem miért.

Milyen gyakorlatok segíthetnek abban, hogy elérjem a kívánt célt? Valamint milyen diétát folytassak? Számomra most a legfontosabb, hogy a derekam méretét csökkentsem, a csípőm és derekam közötti zsírpárnákat tüntessem el, mivel ez szerintem sokat dobna az összképen. És természetesen ezt úgy, hogy lehetőleg a legkevesebbet fogyjak a melleimből. :)

(Tisztában vagyok vele, hogy az interneten megannyi gyakorlat van erre az esetre, viszont mégis úgy gondolom, hogy itt talán olyan emberektől kapok választ, akik végigjárták ezt az utat.)

2020. ápr. 24. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű súlyzós edzés, és megfelelő étrend. Ennyi a titka, nincs semmiféle csoda gyakorlat, beírod hogy női edzésterv és női étrend, a több száz ezer találatból biztos fogsz találni egy neked valót ;)
2020. ápr. 24. 22:27
 2/2 Arnold277 ***** válasza:
Szia! Ha még szükséged van segítségre, írj privátban és megbeszéljük.
2020. máj. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!