Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hobbi gyurosok miert ilyen...

Hobbi gyurosok miert ilyen ostobak?

Figyelt kérdés

Most latom a neten egy csoportban hogy hobbi kondis ilyen drasztikus dietat kovet... ez mennyire beteg? Es kepek alapjan sehogy se nez ki ...

Hol kell 1.2kg csirke neki :D

[link]

2020. ápr. 23. 07:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
20 Attól, hogy van rá pénzem, még pénzkidobás. Ja és hosszútávon ennyi fehérje egészségügyi problémákat is okoz, hoppá :)) .De mindent elmondott ez az érvelésed.
2020. ápr. 25. 15:09
 22/31 anonim ***** válasza:
53%
Kökény Béla kb 2-3 kiló hússal szokott diétázni csak szólok. Extrém mennyiségű kox mellé kell az mennyiség. Ha nem iszik fehérjét a hobbigyúrós, aki amúgy lehet versenyre készül (ki tudja lehet még azt hiszi lesz idén versenyszezon) kox mellé kell
2020. ápr. 25. 15:46
 23/31 anonim ***** válasza:
17%

"hosszútávon ennyi fehérje egészségügyi problémákat is okoz"

Ez ostobaság. Hoppá :)))

2020. ápr. 25. 17:46
 24/31 anonim ***** válasza:
Törődjetek a saját dolgaitokkal ne másokkal!!!!!!
2020. ápr. 25. 19:47
 25/31 anonim ***** válasza:
88%

#23 Ha már az ostobaságot emlegetjük.

Többször leírtam már itt (is), de sosem elégszer. Párom szervdonációkkal foglalkozott, szervkivételeket menedzselt pár évig belföldön és európai szinten. Havi rendszerességgel fordult elő olyan eset, hogy fiatal, 20-as, 30-as, sportos testalkatú fiatal férfiak egyéb okokból kifolyólag agyhalált haltak, és a kiválasztó rendszer szervei nem voltak transzplantálhatók. Mikor valakinél beáll az agyhalál, részletes minden szervre kiterjedő vizsgálat történik, és csinálnak az adott személy életmódjával, életvitelével kapcsolatos háttérkutatást. Az esetek nagy részében nem a doppingszer, hanem az életvitel szerű magas, napi 300+g fehérjebevitel maradandóan károsítja a veséket. Persze az illető nem veszi észre az aktív sportkarriere (10-20 év) alatt bekövetkező 50%-os vagy annál rosszabb vesefunkciót, majd 60-70 évesen szembesül vele mikor már pár 10%-on funkcionál a kiválasztó rendszer. Konkrétan kinevettem, mikor éjszakás műszakban home officeban vizsgálatot koordinált és mutatta a labor eredményeket meg az okot, de mikor már havi 2-3 alkalommal megtörténik ugyan ez, nem olyan vicces. Mivel az agyhalált kiváltó ok nem ez volt, nyilván nem kerül rá a halottvizsgálati jegyzőkönyvre, sem a hozzátartozók nem fognak értesülni róla, mivel a donációs vizsgálat eredményei nem publikusak.

Ezt csak azért írtam le, mert ha az ostobaságot jelen esetben megfelelő információ hiányában, félretájékoztatás gyanánt használod, akkor a szó valós értelmezésében könnyen visszásan sülhet el a dolog. Tudod, bagoly mondja. No de nem akarok itt senkit sértegetni, csak gondolkozzatok el a dolgokon, mielőtt valakit a ti információhiányotok hátterében ostobának állítotok be.

2020. ápr. 27. 08:48
 26/31 anonim ***** válasza:
70%
#25 semmivel nem tudod ezt alátámasztani szóval full kamu.
2020. ápr. 27. 11:13
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem allt szandekomban, csupan leirtam. Elso sorban nem neked, te nagyon jol megtestesited itt irott formaban azt a magatartast, amit a kerdezo elkezdett pedzegetni, mondhatni remenytelen. Az en velemenyen meg azon amit lattam, nem valtoztat az, ahogyan te homokba dugod a fejed. De nem mindenki ilyen. 😊
2020. ápr. 27. 11:31
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem érted, hogy hiteltelen vagy?

Én meg láttam a jetit. Ha nem hiszel nekem az a te bajod. Létezik. Nem kell bizonyítani, én mondom akkor az úgy is van.

2020. ápr. 27. 11:34
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
😃😃
2020. ápr. 27. 11:43
 30/31 anonim ***** válasza:
78%

Ne röhögj, bizonyítsd, hogy nem hazudsz! Gyerünk!

Nem tudod mi? Persze, hogy nem, hazug vagy!

2020. ápr. 27. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!