Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Régi gyúrósok hol vannak akik...

Régi gyúrósok hol vannak akik gyakoriztak 5-10 éve?

Figyelt kérdés
2020. márc. 7. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eleguk lett a sok szarfacubol. Tenyleg probal itt segiteni az ember, jolelku lenni, aztan ertekelni sem tudjak ezek a senkihaziak.
2020. márc. 7. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Gondolom "kihaltak" mint a többi magyar gyurós forum pl testmester bodybuilderhu így leszoktak a gyakorizásról is.

Illetve iszonyat sok troll van itt....

2020. márc. 8. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
LK.urva sok anyag van az interneten. Ha valaki tényleg tudni szeretne valamit, és veszi a fáradságot, akkor választ fog kapni a kérdésére.
2020. márc. 9. 10:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, én a régi cimbiket keresem itt, vagy volt versenyző társaim, nem vagyok rászorulva a hogy bárki is kioktasson a gyúrásról😁 (újat úgyse tud mondani senki)
2020. márc. 9. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Én itt vagyok 10 éve is gyurtam es kondiztam most is ugyanez.
2020. márc. 16. 02:05
 6/7 anonim ***** válasza:
# 4 bodybuilding pont hu foruon nézz szét ott sok régi tag aktív hátha van ismerős név
2020. márc. 16. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, én pár év után ma néztem fel és megdöbbentem , hogy mennyi báttya meg bástya majomkodik itt :D
2020. márc. 30. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!