Nektek volt már izomlázatok? Hány nap alatt múlt el? Mit csináltatok hogy elmúljon?
Komolyan képes vagy megkérdezni testépítés kategóriába, hogy volt-e már itt valakinek valaha izomláza?
Gyulladás mértékétől függ mennyi idő alatt múlik el, a megoldás rá a pihenés.
#3.
Nekem most olyan van!
Nem kívánom neked!!
Neked mi enyhítette?
Én sportkrémet és izomlazító krémet használok most, meg vettem be most egy cataflam 50mg gyógyszert.. A krémektől úgy-ahogy kicsit jobb de nem teljesen érzem jól magam..
Szombatra csak jó lesz! :)
Nekem ez másfél óra kemény súlyzós edzés után jött....
Volt egy kis kihagyásom én pedig így karantén alatt unalmamban itthol jól megb*sztam a trinyót-bicepszet..
Meg tornát csináltam.. Lábra.. A lábamban nincs izomláz.. Lábam minden nap jár 3km-t.. De most így karantén miatt ez is jóval kevesebb... :( biciklis vagyok..
Ez nem betegség. :D Nem kell gyógyítgatni, na viccelek. :D
Nekem most volt egy maratoni négy napos izomlázam és azt hittem, nincs kedvem vele mit csinálni. Végülis pihentettem, meg nyújtottam kicsit.
Ami beválik, ha nyújtasz rá, de addig amig érzed, hogy regenerálódott a mozgás, vagy rádolgozol, meg ami jó ha forró vízbe áztatod magad, az 90%-ban elmulasztja. ;)
Azt hallottam forró víz nem jó rá mert jobban begyullad az izom és csak rosszabb lesz.. Akkor hogy is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!