Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 19 évesek! Ti mire emlékeztek,...

19 évesek! Ti mire emlékeztek, hogy 2012.12.20/21-én a Maya világvégekor mit csináltatok? Mi volt azon a napon nálatok? Én például annyira féltem, hogy majdnem nem mentem el suliba azon a pénteken :D és ti?

Figyelt kérdés

2018. máj. 1. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Felkeltem reggel, kivertem a zuhany alatt, letusoltam, megittam egy kávét, elolvastam az Index főcímet, felszálltam a BKV-ra, bementem dolgozni, kacsát ebédeltem káposztával és pürével, tovább dolgoztam, hazamentem, pukkantottam egy sört, beültem a TV elé, megnéztem egy 2012 c. filmet, elmentem zuhanyozni, majd lefeküdtem aludni, nem tudtam aludni a Mayák miatt, ezért újra recskáztam, majd a végeztével pajkos mosollyal aludtam el.

Nagyjából ennyi.

2018. máj. 1. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs én 24 voltam... így semmis a válaszom :D
2018. máj. 1. 22:23
 3/9 anonim válasza:
79%
Hmm a recskás része tetszik 😉
2018. máj. 1. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Aznap meghaltam, mint mindenki más a földön.
2018. máj. 2. 01:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem mar, de gondolom azt, amit máskor. Azt sem tudtam, hogy világvege van.
2018. máj. 2. 02:50
 6/9 fotoszintézis ***** válasza:
A világvége gondolata a gondolkodásomat 3.954%-ban (három tizedesjegyre kerekítve) befolyásolta, de ez nem volt elég ahhoz hogy a megszokottól eltérően csináljak valamit. (ja, és nem 19 vagyok, de majdnem)
2018. máj. 2. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 15 voltam, emlékszem 2 haverommal ellógtuk a matekórát azzal az indokkal hogy "Világvége van, és mi az utolsó pillanatainkat nem sinus/cosinussal akarjuk tölteni"...

Sajna nem lett vége a világnak, meg írtuk másnap a dogát, és jól megbuktam félévkor.

Sob sob

2018. máj. 3. 01:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Szombaton is voltatok suliban? :O
2018. máj. 3. 06:12
 9/9 anonim válasza:
Aludtam
2018. jún. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!