Autodesk Maya 2012-re milyen asztali gépet ajánlanátok?
Hali! En amit tudok ajanlani ennyi penbol az kb igy nezne ki. Ha a listambol az olcsobbat veszed meg mind akkor kb 188-bol kijon, es meg ha beleolsz 25 ezret akkor egy jobb monitort is kapsz. Persze ha tul draga, akkor ott az oldal, amirol belinkeltem a dolgokat. Magyarorszagon talan itt a legolcsobb minden. Persze hozzateszem egy komolyabb intel geppel tobbre megy az ember, de az dupla ennyibe fajna. De ne aggodj, en mindig AMD-s voltam, es sosem csalodtam benne. Na tehat amire neked szukseged lenne, ha meg keresel gepet:
alaplap:
gyengebb
[link] (16920Ft)
jobb.
[link] (58710Ft)
processzor:
gyengebb
[link] (22690Ft)
jobb.
[link] (45425Ft)
Memoria:
legalabb 8GB szukseges, ha komolyabb munkakra kell. De 4GB-tal is elfut.
[link] (21130Ft)
De ennel vannak jobbak is. En ilyet fogok venni a gepembe.
VGA:
[link] (66465Ft)
Persze ennel lehet joval gyengebb is, de ezzel tuti egy darabig el leszel. Amugy nvidia Quadro videokarik a kimondottan 3D-zesre valok.
Haz/tap:
Hazra legalabb 15-ot fordits, tetszes szerint, a tapra pedig legalabb egy 20-at. (kb. 700W) A corsairt tudom ajanlani.
HDD:
Sata az is tetszes szerint. Mondjuk 1TB-os van 19-ert is.
DVD iro barmilyen jo. 6-7 ezer.
Ennyi kb. Remelem tudtam azert segiteni. Ha barmi kerdesed van, akkor akar a Mayaval kapcsolatban is kerdezhetsz privatban. Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!