Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Autodesk Maya 2012-re milyen...

Autodesk Maya 2012-re milyen asztali gépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Olcsón, kb.:150-200ezer forint között. Monitort is szeretnék venni.

2012. jún. 10. 12:42
 1/4 leuberteap válasza:

Hali! En amit tudok ajanlani ennyi penbol az kb igy nezne ki. Ha a listambol az olcsobbat veszed meg mind akkor kb 188-bol kijon, es meg ha beleolsz 25 ezret akkor egy jobb monitort is kapsz. Persze ha tul draga, akkor ott az oldal, amirol belinkeltem a dolgokat. Magyarorszagon talan itt a legolcsobb minden. Persze hozzateszem egy komolyabb intel geppel tobbre megy az ember, de az dupla ennyibe fajna. De ne aggodj, en mindig AMD-s voltam, es sosem csalodtam benne. Na tehat amire neked szukseged lenne, ha meg keresel gepet:

alaplap:

gyengebb

[link] (16920Ft)

jobb.

[link] (58710Ft)

processzor:

gyengebb

[link] (22690Ft)

jobb.

[link] (45425Ft)

Memoria:

legalabb 8GB szukseges, ha komolyabb munkakra kell. De 4GB-tal is elfut.

[link] (21130Ft)

De ennel vannak jobbak is. En ilyet fogok venni a gepembe.

VGA:

[link] (66465Ft)

Persze ennel lehet joval gyengebb is, de ezzel tuti egy darabig el leszel. Amugy nvidia Quadro videokarik a kimondottan 3D-zesre valok.

Haz/tap:

Hazra legalabb 15-ot fordits, tetszes szerint, a tapra pedig legalabb egy 20-at. (kb. 700W) A corsairt tudom ajanlani.

HDD:

Sata az is tetszes szerint. Mondjuk 1TB-os van 19-ert is.

DVD iro barmilyen jo. 6-7 ezer.

Ennyi kb. Remelem tudtam azert segiteni. Ha barmi kerdesed van, akkor akar a Mayaval kapcsolatban is kerdezhetsz privatban. Udv.

2012. nov. 18. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Még átgondolom.
2012. nov. 19. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Alienware X51-hez mit szólsz? Az Intelt jobban szeretem.
2012. nov. 19. 20:50
 4/4 leuberteap válasza:
hy! Szerintem nem jo. A neveben is benne van hogy gaming computer, vagyis hogy inkabb jatekra. Vegul is ha nem akarod kesubb fejleszteni, akkor erdemes megvenni. Amugy ha potyogni akarsz csak a mayaval, akkor ez is megteszi. En a regi gepemen jol elvoltam 8 giga memoriaval es 1GB-os videoval, meg egy 4 magos procival, de utolag rajottam, az is gyenge meg a mayahoz. En most amit ajanlom, ha komolyan akarsz dolgozni vele, akar penzt keresni, akkor egy jo eros intel gepet dobj ossze. Asus x79 saberthoot alaplap, amibe 64GB DDR3 fer. Direk komoly munkafolyamatokra terveztek, azert is van rajta thermo boritas. meg egy bele valo legolcsobb proci (i7 4 magos)74 ezer asszem. Meg hozza egy jo kis vieokari, es oke is. A lenyeg, hogy ha komolyan akarod muvelni akkor megeri befektetni. Amugy mar 150-bol is ossze tudsz rakni olyat amin nagyon rovid porazon tudsz dolgozni a progival.
2012. nov. 27. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.