Miért nő a mellem helyett a karom, fekvőtámasz és huzódzkodás közben? 18 f 172/62
Figyelt kérdés
Egy ideje megállt a növésben, gondoltam, mert megszokta a terhelést, ezért nehezétettem és a lábam fekrakom, hogy több súlyt nyomjak közben, illetve huzódzkodásnál súlyt csatolok magamra, de a mellem helyett a kezem durran be.2020. ápr. 15. 21:59
11/13 A kérdező kommentje:
Szériázni tömegnöveléshez annyi súllyal kell, mint a saját testsúlyunk.
2020. ápr. 16. 14:34
12/13 anonim válasza:
Aha oké. Akkor ha én a testsúlyom többszörösével nyomok akkor szálkasítok vagy mi?
Felejtsd el ezt, mert nem igaz. Olyan súllyal nyomunk ami a célunkhoz kell. Ez nálad olyan súly amivel 8-10 ismétlés megy.
13/13 A kérdező kommentje:
Nyilván minél több a súly annál könnyebb tömeget növelni. Úgy értettem, annál kevesebb ne legyen.
2020. ápr. 16. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!