Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaz az, hogy az edzéstől...

Igaz az, hogy az edzéstől bajom lehet?

Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy ha nem rendszeresen csinálom az edzést, illetve vannak olyan időszakok, amikor kihagyom, abból bajom is lehet? Mit jelentsen az, hogy ettől le lehet rokkani? WTF?! Ez csak súlyzós edzésre vonatkozik, vagy arra is, ha én otthon magamnak saját testsúllyal edzek (fekvőtámaszok, felülések stb.)?

2020. ápr. 13. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A helytelenül végzett edzés akár sérüléshez is vezethet, de lerokkanni egyik pillanatról a másikra nem szoktak emberek.
2020. ápr. 13. 12:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha idiótán csinálod akkor az akár izom veszteséghez is vezethet. Egyébként az izületeidet is tönkre teheted ha barbár módon edzel. Szerintem nem kell részleteznem hogy mivel jár egy porckopás.
2020. ápr. 13. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!