Márton22 kérdése:
13 évesen lesz bajom a sajáttestsúlyos edzéstől? Calisthenics, fegyencedzés
Figyelt kérdés
No, tehát! 13 leszek 1hónap múlva, lenne bajom pld.: nem növök, ha elkezdeném ezt a "calisthenics"-et? 154cm vagyok szóval nem szeretnék meg állni a növésben, csontnövekedési próblémákkal. Rámférne az edzés mert vézna kisgyerek vagyok. :)#konditerem #Fegyencedzés #fekvőtámasz #felülés #tolódzkodás #húzódzkodás #Paul "Coach" Wade #Callisthenics
2016. nov. 19. 20:51
1/3 anonim válasza:
Na ez is egy új dolog xd
Na de mivel ezek az edzések tipikusan nem azok amiktől 1 hónap alatt 80-as karod lesz, így a növésre nincs befojásuk...
Ezek jobbjára szálkásítanak, nem tövegnövelnek.
Eleve életemben nem hallottam még ilyenről, max akkor lehet az hogy nem nősz, ha agyon stereoidozod magad és a hirtelen tömegnövekedés miatt lassúl be a növés vagy vmi ilyesmi, bár az esetben ez legyen az ember legkisebb gonja... xd
Tehát csináljad csak!
Mindig melegíts be, figyelj oda a helyes gyakorlatvégzésre, kövesd az edzéstervet, ne terheld túl magad!
Ha ezeket betartod nem lesz semmi "bajod"...
Nem egyik napról a másikra fog menni a helyes egykezes fekvő, egylábas gugolás stb... Ne add fel!
Sok sikert ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szarul tettem fel a kérdést mert az a vézna gyerek oda nem kéne, főleg erősödni akarok. Mégegyszer köszi!
2016. nov. 20. 07:12
3/3 abcdefg010203 válasza:
én csak 3 évvel vagyok nálad idősebb és csak ajánlani tudom neked a fegyenc edzést.12 évesen kezdtem úgy hogy volt rajtam 15kiló súlyfelesleg.mára már mindet le adtam és egyesületi szinten tudok sportolni hála az időben elkezdett edzéseknek.szóval szerintem fogj bele.csináld rendszeresen és kitartóan,ne azonnal várj eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!