Van értelme ilyen blogot írni?
23 éves srác vagyok, nagyjából átlagos testalkattal és átlagos étkezéssel. Szeretnék egészségesebben élni, ezért nekiálltam sportolni és az étkezésemen is próbálok változtatni.
Van értelme erről blogot vezetni, lenne olvasója? Vagy más ilyen jellegű dolgai hidegen hagyják az embert és sok ilyen témájú oldal van?
Azért írnám, ha van rá igény, mert az érdeklődés és visszajelzések motiválnának. A környezetemben lévők nem túl sportosak, szóval kb. 0 támogatást kapok tőlük, sőt, volt, akit zavart is.
Az is tetszene, ha közben kapnék tanácsokat, hogy mit csinálok rosszul! :-)
Szeretnél ilyen blogot csinálni?
Meg tudod oldani, hogy igényes* legyen?
Akkor igen.
Az, hogy mennyi olvasód lesz, több mindentől függ: mennyire vagy szociális lény (pl. kommentelsz másoknak), milyen lehetőségeket teremtesz arra, hogy megtaláljanak (pl. testépítős fórumon link az aláírásodban), mennyire megjegyezhető a blogod neve. (Egy "testepito6756361" vagy egy "f3gy3nc4life" néve a kutya se fog emlékezni. valami rövid, tömör, hangzatosra, frappánsra talán. fittermr.blogspot.com? LOL)
* Az igényes blog fő ismérvei:
- esztétikus
- könnyen átlátható szerkezet, logikus felépítés
- könnyen olvasható
- a szöveges része jól tagolt, nem hemzseg hejes irási hibáktól
- a képek élesek, nagyjából színhelyesek, tömörek, jól komponáltak (Nyugi, semmi olyan, amit nem lehet megtanulni netről és megoldani GIMP-pel ;) )
^Elvileg józan, paraszti ésszel ezeknek természetesnek kellene lennie, de a gyakorlat azt mutatja, hogy valamiért mégsem megy mindenkinek.
Mostanában responsive design megy, ami bármilyen felületen használható és közben értelmesen néz ki (okostelefon, tablet, hatalmas monitor). Lehet azzal járnál a legjobban, ha lőnél magadnak egy ilyen dizájnt és testre szabnád, ügyelve arra, hogy továbbra is esztétikus és olvasható maradjon.
Az előttem szóló kollegák elmondtak minden. :) Ha kész a blogod, akkor légyszí linkeld be ide, mert szívesen olvasnám.
Üdv.: "Egy intenzív sportoló"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!