Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csábításból jeles! Ti is...

Csábításból jeles! Ti is mindig így jártok? Így mi értelme van ennek?

Figyelt kérdés
Hetekig gyűjtöm az akciópontokat, amit aztán 5 perc alatt eljátszok, és megint várhatok annyit, hogy mire játszhatnék, már a kedvem is elmegy tőle...:S

2015. jún. 26. 12:39
 1/8 A kérdező kommentje:

Már vagy 3 hete regisztráltam, de még csak a 3. szinten vagyok, mert folyton úgy megjárkáltatnak (a keresett személy sokáig nincs sehol), hogy lenullázódok...:/

Ti mennyi idő alatt jutottatok el arra a szintre ahol most vagytok, és melyik szint az?

2015. jún. 26. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Hidd el az elejen mindenki igy kezdi. En lassan 2 eve jatszom (23. epit csinalom most) es igy hogy az epizodok lassabban jonnek ki mindig van idom elegendo AP-t gyujteni a kovetkezoig.
2015. jún. 27. 04:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy a mostani AP mennyiség nagyon kevés, de a játék teljesen más lenne, ha egyáltalán nem lenne AP. Mindenki 5 perc alatt végig játszaná az epizódokat és nem lenne olyan izgalmas.
2015. jún. 27. 08:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezzel egyetertek.
2015. jún. 27. 22:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez végülis igaz, de mondjuk adhatnának napi 20 AP-t, az milyen jó lenne már :)
2015. jún. 27. 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nemhiszem, hogy olyan nagyon valtoztatna a dolgokon. Akkor meg ugyis azt kerdezgetne mindenki, hogy miert ne lehetne 25AP-t kapni.
2015. jún. 28. 06:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Lehet hogy valaki igen, de én megelégednék annyival :)

Amúgy most mennyi? 15?

2015. jún. 28. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Napi 10, de a horoszkoppal egyutt 15.
2015. jún. 29. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!