Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez így mehet egy hétből hat...

Ez így mehet egy hétből hat napon?

Figyelt kérdés

Délelőtt 30p kardió edzés elliptikus tréneren

Este 30p fenék és has edzés

Nyárrig szeretnék formásodni.

Egy pihenő nap elég egy héten?

2020. ápr. 4. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha te az 5. napon is képes vagy arra amire az elsőn akkor haszontalan az amit csinálsz.
2020. ápr. 4. 14:35
 2/8 amaboy01 ***** válasza:
83%

Előzőnek igaza van....

Egész egy nagy hülyeség...

Szerintem olvass még ne kérdezz, kezd el saját testsúllyal. Attól mert cardiózol még semmi nem fog történni. Sőt felesleges...

Heti 3 teljes test edzéssel kezd.

2xmax fekvőtámasz ha nem megy utána nézel könnyített változatnak, térden vagy magasított dolgon

2xmax ausztrál huzódzkodás

2xmax guggolás+2xmax helyben kitörés

2xmax függeszkedve térd emelés

Elárulok egy titkot, ha célod, hogy erősebb legyél és progresszívan növeled a terhelést/nehezebb gyakorlatokat akarsz akkor a forma is fog menni.

Cél sima fekvő, huzozkodás, egylábas guggolás, lábemelés rúdig. Így csinálod akkor tuti lesz valami, de ez a has/segg ratyi felosztás csak most kezdem el mert "nyárig" el se kezddd.....

2020. ápr. 4. 17:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy kezdő vagyok? 🤦‍♀️2honapja kezdtem . Az utóbbi időben már heti 4-5ször edzettem de simán menne a hat nap is ezért kérdeztem hogy ezt lehet-e.A kardiot meg most vezettem be mert el szertnem tűntetni azt a kevés felesleget ami meg maradt .1-2kg, és nem , nem szeretnek nyáron vele le állni . Az étkezés meg van 3 hónapja teljesen életmódot váltottam.
2020. ápr. 4. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg úgy néz ki hogy semmi nem lesz nyáron sem, amúgy sem áprilisban kellene először tükörbe nézni.
2020. ápr. 4. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Huha, az arcodból visszavehetnél kicsit.

Nem vagy kezdő, de 3 hónapja váltottál életmódot meg 2 hónapja edzel és gyakorin kérdezed mi a jó.

Gondolkodj már... ha lesz +10 éved a sportban meg értékelhető eredményed akkor mondhatod, hogy nem vagy kezdő.

De 3 hónap meg 3 kg fogyás után igenis kezdő vagy. Méghozzá nagyon

2020. ápr. 5. 00:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Engem csak egy érdekelt. Az hogy ha egy héten egy pihenő napom van , az elég az izmok regenereládósához? Nem az okoskodást jöttem hallgatni.Ha nem a kérdésre akarsz válaszolni miért írsz ide?
2020. ápr. 5. 01:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen edzést tolsz biztosan elég. Az első válaszból is kiderült ez.
2020. ápr. 5. 01:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs miből regenerálódnia az izomnak...
2020. ápr. 5. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!