Szerintetek milyen az alakom, jó úton haladok?
Figyelt kérdés
Kicsit több, mint fél éve kezdtem el rendszeresen edzeni járni, és az étkezésemre is figyelek. 162 cm, és 56 kg vagyok, ebből kéne még fogynom? (Pár éve még 70 kiló körül voltam...)
2020. márc. 10. 21:02
1/12 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy, nem kell fogynod többet :)
28/L
2/12 anonim válasza:
Fogynod semmikepp sem kene. Fenek es lab formasitas meg mehet, de egyebkent szep munka :)
F24
3/12 anonim válasza:
Én nőként azt mondom, hogy még egy 4 kg lemehetne, illetve egy kicsit többet vállaznék. Amúgy szép eredmény
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez egy erős Csernobil-alak: nem jó, nem is tragikus. Esetleg csinálj több súlyzós gyakorlatot, hogy a szépen definiált izmok is hangsúlyosabbá váljanak.
5/12 anonim válasza:
Átlagos, én pl meg nem mondanám hogy sportolsz bármit is, bocsi de így látom
6/12 anonim válasza:
Ez egy semmilyen forma. Mit csinálsz edzés címszó alatt?
7/12 anonim válasza:
2-3 kiló még lemehetne, amúgy nagyon szép munka.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
A zárójeles pontot írjátok át .-ra, csak így engedte.
10/12 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy pár éve 70 kg ról indultál, egész jó. Én is 2-3 kg fogyást javasolnék még. Egyébként szép, nőies forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!