Testépitő kollégák! Nektek az edzés vagy a család fontosabb?
Figyelt kérdés
Nyilván a többségnek ez egyértelmű (edzés) de azért kíváncsi vagyok a véleményekre.
Én volt hogy a saját gyerekemet nem láttam hetekig egy komoly tömegelő időszaknál, de ez a sport áldozatokkal jár.
2020. márc. 6. 14:10
1/8 anonim válasza:
Azért az nem szép dolog, hogy saját gyerekedet ennyire háttérbe szorítod. Talán versenyeztél, hogy ezt tetted?
3/8 anonim válasza:
Természetesen az edzés. Ha nem vagyok nagyon fáradt, akkor esetleg játszok egy kicsit a pondrókkal.
4/8 anonim válasza:
Jobbat találj ki, szeretem a troll kérdéseket de ez nagyon béna lett
5/8 anonim válasza:
Én hasznosítom a gyerekeim, az én edzésem az ő jövőjük, ezt tudják ők is. A nagyobbik pakolja utánam a súlyokat a konditerembe a kisebbik plusz súly néhány gyakorlatnál. Nekünk így bevállt kolléga!
6/8 anonim válasza:
Hagy a p*csába az egészet napról napra szarabnál szarab troll kérdéseket írsz nincs benne semmi vicc sem fantázia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!