A csalad nem tamogatja ezt a fajta eletmodot?
Korulbelul egy fel eve kezdtem el a testepites es ez nem tetszik nekik...Nagyon beleszerettem ebbe a sportba,fuggo lettem. :D
Valakinek van valamilyen tipje,hogyan ertessem meg a szuleimmel,hogy jobban szeretem ezt csinalni minden masnal?
Ha erdekel a kor: 16F
Velem is ez volt...
Amióta betöltöttem a 18-at, azóta tudom rendesen csinálni.
Nem könnyű, de vagy melózol tovább vagy találsz más módot, hogy támogasd a hobbid vagy jegeled a dolgot, addig amíg lesz saját kereseted, felnőttél, elköltöztél.
Amúgy meg nem muszáj full-ba nyomni. Lehet, hogy nincs pénzed mindenre, de edzeni otthon is tudsz, az étkezést sem kötelező 100%-ban betartani, lehet szintentartani, sőt fejlődni is, csak lassabban, kisebb mértékben. Egyszerűen kompromisszumra kell törekedned.
Az emberek gondolkodását és a berögzült agymenéseket pedig nem egyszerű kiírtani főleg, ha erősen ragaszkodnak hozzá. Úgy is fogalmazhatnék, hogy fölösleges kínlódni vele.
Béka elég erősen fogalmaz, de valószínűleg tapasztalt hasonlót és tudja, hogy, ha nem értik, akkor nem értik. El kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!