Miért fejlődik haverom jobban?
Haverral együtt kezdtük az edzést, kb 1 éve. Minden alkalommal együtt mentünk, ugyanazt a tervet csináljuk, ugyanazokkal a gyakorlatokkal. Valamit ő bír több súllyal, valamit én, ez változó.
1 év után ő szélesebb lett, jobban látszik rajta az edzés eredménye, még ruhában is, rajtam ruhában szinte egyáltalán nem, nélküle valamennyire.
Ez azért is fura nekem, mert én figyelek az étkezésre, hogy megfelelő fehérje mennyiség, egészséges szénhidrát, növényi zsír stb, ne egyek sok szemetet, míg ő össze vissza eszik, chipset, ropit, pörköltet, gyorskaját stb.
Én 185 cm vagyok és 84 kg, ő 180 cm és 79 kg, mindketten 24 évesek vagyunk.
Lehet, hogy a haverod mégsem eszik olyan rosszul, mint leírod, csak kevésbé merev. Lehet, hogy a nagy odafigyelésben laikusként olyan étrendet állítottál össze, ami mégsem annyira jó. Lejet, hogy ő a termen kívül fizikailag aktívabb. Lehet, hogy mivel ő alacsonyabb, kisebb izomtömeg is látványosabb rajta. Lehet, hogy amikor az edzőteremben vagytok ő jobban odateszi magát. Lehet, hogy ő jobban odafigyel a pihenésre. Lehet, hogy őt kevesebb stressz éri vagy jobban le tudja vezetni. És igen, még az is lehet, hogy neki jobb a henetikája (de szerintem ez a legkevésbé valószínű, lusta ember kifogása).
Vagy azia lehet, hogy az összes előbbi valamilyen arányú keveréke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!