Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tehetnék abban az esetben,...

Mit tehetnék abban az esetben, ha egyáltalán nem fejlődik a vádlim és aránytalanul vékony a testemhez képest?

Figyelt kérdés
Heti 3-4x edzek rá, ülő illetve álló vádli gyakorlatokkal szabadsullyal. Már kirpobáltam mindent, kis suly, nagy suly, variáltam az ismétlésszámot, de szinte nulla eredmény vagy minimális.
2019. szept. 30. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

- heti többszöri edzés (2-4)

- nagy súly használata (5-8 ismétlés)

- szabályos kivitelezés (ne menjen a súly a szabályosságra)

- volumen (heti 10-20 sorozat)

- progresszív overload (válassz 1-2 gyakorlatot amit mindig csinálsz és fejlődsz, erősödsz bennük)

- jó étrend (kcal plusz, 2g/ttskg fehérje)

- türelem

Ha mindet betartod, akkor nincs olyan hogy ne nőjön.

2019. szept. 30. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Heti 60-80 km futás menjen rá. Nagyon patent mód kikerekedik tőle.
2019. szept. 30. 19:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy hasznos lenne, viszont 8ora fizikai munka plusz sulyzos edzes utan nem birnek ennyit lefutni hetente, illetve a jelenlegi celom a tomegnoveles.
2019. szept. 30. 20:15
 4/10 A kérdező kommentje:
De köszönöm a segítséget! Az első válaszoló tanácsait betartom majd.
2019. szept. 30. 20:19
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Le lehet futni ennyit. 8 óra munka nem lehet kifogás. Akarat, elhatározás kérdése.
2019. szept. 30. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Futás helyett gyors tempójú és/vagy emelkedőn biciklizés is jó lehet rá?
2019. szept. 30. 20:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez így igaz, hogy bármi lehetséges, ha akarja az ember, ebben én is egyetértek!
2019. szept. 30. 20:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként én is inkább a biciklizést preferálom.
2019. szept. 30. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nos én is ugyanezt csináltam mint a kérdező. Plusz nekem volt heti 3 futó edzés, alkalmanként kb 15 km. Eredmény..0! Soha semmitől nem nőtt egy centit sem. Komolyan, nekem mintha izom sem lenne ott, befeszíteni se tudom mert nincs mit. A testem többi részével nincs baj.
2019. okt. 1. 09:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is tű vádlim volt. Heti 3-4x jártam, minden alkalommal lenyomtam 4-5 szériát 8-10 ismétléssel, annyi súllyal, amennyivel megy relatíve szabályosan. Pár hónap után már 150 kilót pakoltam fel az állóvádlira, és szépen növekedett is. Nagy súlyt neki és tökéletes kivitelezést!

És elég az állóvádli

2019. okt. 1. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!