Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Natúrba megéri gyúrni?

Natúrba megéri gyúrni?

Figyelt kérdés
Testepitést végezni mindenféle vitaminok feherje nélkül szóval semmi tápkieg nélkül megéri kondizni lessz fejlődés?
2020. márc. 3. 12:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lesz
2020. márc. 3. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lesz. De megjegyeznem, hogy amirol te beszelsz az etrend kiegeszites. Attol hogy tapkieget szedsz meg natur maradsz. A nem natur mashol kezdodik (szuri a popiba).
2020. márc. 3. 13:02
 3/13 A kérdező kommentje:
De tápkieg nélkül is lehet es lessz fejlődés?
2020. márc. 3. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kaja rendben akkor igen
2020. márc. 3. 13:22
 5/13 anonim ***** válasza:
8%
Genetika függő, én 5-6 éve úgy edzem, hogy még fehérjét sem szedek külön. A multivitamin az egyetlen, amit betolok, illetve magnézium, de ezeknek nincs jelentőségük a növekedésben. Izom van rajtam, a 70 ből 53 kiló, viszont egy bizonyos szintnél feljebb nem tudok nőni, csak stagnálni. Egyébként, ha bármilyen orvossal beszélsz, az összes le fog tiltani a kondis porokról, lehet nem véletlen.
2020. márc. 3. 14:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát én most az étrendet se nézem ugyanúgy eszek mint mikor nemkondiztam házikoszt. Főzelékek hussal stb. Meg plussz tabletta multivitamin meg 1000 mg os c vitamin ennyi. Elég ennyi vagy mi lenne az a cucc amitől lényegesen beindulna a izomnövekedés és nem kox. És edzés után egyből segitene az izomépitesbe ami izmot leamortizáltam. Amúgy szálkasitani akarok.
2020. márc. 3. 14:22
 7/13 A kérdező kommentje:
És száraz tiszta izom kellene. Mit tegyek emnek erdekébe.
2020. márc. 3. 14:22
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Semmiképpen, ha megízleled a tesztoszteron hatását akkor ez megváltozik, hajrá heti 3x 1ml propi
2020. márc. 3. 14:25
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Izom kell vagy erő, a kettő nem ugyanaz.

A legtöbb "tesztóhuszár" csupán hipertrófia állapotában van, aztán nem bírnak el egy zsák cementet. Vagy gyalog felmenni a tizedikre.

2020. márc. 3. 14:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Mindkettő . De csak tiszta száraz izom nembaj ha kevés jönfel mondjuk 3 hónap alatt 1 kg . De jöjjönfel az izom es anabolikus állapot legyen. De kox nélkül van valami jo tápkiegek erre? Ami tényleg hatásos is? Animal pak? Vagy valami jó fehérje? Vizes puffadt nemakarok lenni.
2020. márc. 3. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!