Megéri így edzésre járnom, ha a célom a zsírégetés vagy nincs értelme?
Figyelt kérdés
Kemény volt nagyon, az első 2 percben már felment a pulzusom 180-ra és kb le sem ment végig 180-190 is volt és meg kellett állnom, mert csillagokat láttam...
Walk-energy edzés volt, hegymenet imitálás és közben mozgás, manuális, döntött futópadon
Ha rendesen elektromos futópadon megyek, vagy csak simán utcán, akkor tudom tartani a zsírégető pulzust...
Ennek van így értelme? :/
90 kg vagyok, eddig fogytam 20 kg-t
2019. okt. 17. 11:35
1/4 anonim válasza:
Az eleje mindig kemeny. Barmilyen uj sportra ez igaz. Aztan szepen hozzaszoksz. Edzerol edzesre konnyebb lesz. Hozzateszem az edzo is idiota ha elso alkalommal igy kicsinal...
2/4 A kérdező kommentje:
1 órán keresztül 180 körül volt a pulzusom, el is égettem 600-700 kalóriát, de gondolom ez nem zsírból :(
2019. okt. 17. 13:02
3/4 A kérdező kommentje:
189 - 190nél meg kellett állnom, mert éreztem, hogy csillagokat látok és elájulok :(
Csoportos edzés amúgy.
2019. okt. 17. 13:28
4/4 anonim válasza:
Jól tette az edző, hogy a szart is kihajtja belőletek! Az ilyen edzőt meg kell becsülni ritka ma már az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!