Amióta nekiálltam edzeni remeg a kezem, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem csak közvetlen edzés után, tegnap példáuul lábaztam és még ma reggel is remeg a kezem pedig ettem, vettem be magnéziumot meg A-Zig vitamint is. Valakinek volt már ilyen? Miért lehet?
21l (régen is edzettem egy hónapot hagytam csak ki és most már 2 hete járok)
2020. febr. 26. 06:58
1/8 anonim válasza:
Vissza kell szokni a szervezetnek, egyél többet, plusz vitamint, meg igyál sok vizet
2/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, sot meg most is neha. Azota sem sikerult megfejtenem az okat.
24F
3/8 anonim válasza:
Kálium, calcium, magnézium szintet érdemes nézetni. D-vitamin pótlás téli időszak után! C-vitamin is segít a regenerálódásban.
4/8 A kérdező kommentje:
De szedem a vitamint minden nap az egyikbe magnézium, calcium, cink, D3 van a másik meg multivitamin. Hmm lehet akkor vízből meg kajából kéne több:
2020. febr. 26. 12:12
6/8 anonim válasza:
Azt nézd meg, hogy a magnézium az valami jól felszívódó hsaznosuló forma legyen, ne oxid, mert az nem jó semmire.
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi mindenkinek.
A 'badass csaj'-t bóknak veszem :D
2020. febr. 27. 09:54
8/8 anonim válasza:
Elektrollitok! A legköltséghatékonyabb, ha vízbe teszel pici sót és megiszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!