Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzés vagy inkább terem?

Otthoni edzés vagy inkább terem?

Figyelt kérdés

Szeretnék fenékre,comb vádlira edzeni elsősorban.Mit kéne csinálnom?Otthon csináljak gyakorlatokat vagy menjek terembe?Hogy fejlődnék gyorsan?Illetve féhérjét használjak?

Amugy nem edzettem még úgy komolyan és nem igazán vagyok még otthon a témában szóval ne kövezzetek meg:)Minden tanácsot elfogadok.

17/L

2020. febr. 25. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Fehérjét felesleges használnod (így látatlanba mondom).

Otthoni edzés kezdésnek simán elég, és hogyan ?

Youtubon keres egy edzés videót.

2020. febr. 25. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha teljesen kezdő vagy, szánj rá időt és pénzt és menj el terembe egy jó személyi edzőhöz. Hosszú távon megéri, hogy rendesen megtanítsa a gyakorlatokat, így elkerülöd a sérüléseket és a fejlődésed is folyamatos lesz.
2020. febr. 25. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Youtuberol tobbet tanulsz, mint a mai bohoc szemelyi edzoktol. Es egy rakat penzt meg is sporolsz. Feherje csak akkor kell, ha nincs meg a napi kb 50g normalis kajakbol. Edzotermet ajanlom. Motivalobb is ott edzeni, es a nagy plusz, hogy tudsz sulyokat hasznalni, ami elengedhetetlen a fejlodeshez.
2020. febr. 25. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Terem, de ha csak segglábat akarsz edzeni, akkor inkább otthon.
2020. febr. 25. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak láb és fenék a fontos akkor tényleg felesleges lejárni a terembe, főleg kezdőként. Gondolom nem terveztél 100+ kilókkal gugolni :D

Ahogyan előttem is írták, youtube-on és instán van sok videó ebben a témában.

Beszerezhetsz néhány gumiszalagot is ellenálásnak az edzésekhez.

Sok sikert! 😉

2020. febr. 25. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha teljesen kezdő vagy, akkor szerintem kezdd el otthon, youtubeon ill. a builder nevű oldalon rengeteg hasznos cikket, videót találsz.

Guggolások, kitörések, stb.

Aztán amikor az alapok megvannak otthon én onnantól mennék edzőterembe.

2020. febr. 26. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!