Fekvenyomás egyedül?
Nem nyomok olyan súlyal, amiről tudom, hogy biztosan nem fog menni.
Utolsó sorozatban esetleg oda hívok valakit, hogy álljon mögöttem.
Szerintem ha valakivel edzenék sem lenne másképpen, hiszen utolsó sorozaton kívül nagyon nem hiszem, hogy bukásig mennék.
Legrosszabb esetben lerakom a súlyt magamelé, ami idén már megtörtént 2-3x. Ezt 100kgmmal csináltam eddig csak meg.
Lényegében a mellemre leengedem a súlyt, majd előre nyomom a csípőmre. Felülök, majd a súllyal együtt felkelek és lerakom a fölre. Gondolom ez ennél nagyobb súlyokkal már nehezen menne, de ezt 100kgmmal bármikor kényelmesen még meg lehet csinálni.
Erőemelő nem akarok lenni, csak izomnagyságra edzek így 100 fölé sem fogok nagyon menni, szóval engem nem érint a dolog.
Ne menj rá olyan súlyra és ismétlésre ami rajtad maradhat :) Technika nincs.
Ha olyan teremben edzel ahol a fekvenyomó padon van biztonsági keret vagy esetleg erőkeretben nyomsz akkor meg van oldva a dolog.
Régen én is jártam úgy hogy rajtam marad 80kg-100kg ilyenkor lent maradt a mellemen a súly letoltam a csípőmre és felültem majd levettem a combomról nem volt vészes.De 100kg felett már nem szívesen végezném ilyen mozdulatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!