Jó zsír forrásnak számít a tökmag, a pisztácia és a kesudió?
Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 16:58
1/4 A kérdező kommentje:
És a mandula?
2020. febr. 9. 17:00
2/4 anonim válasza:
A tőkehalmájkonzerv jobb.
A magok inkább ásványi anyagokat pótolnak meg növényi fehérjét.
4/4 MSmester111 válasza:
Egyáltalán nem, mivel egyik sem tartalmaz zsírt. Annál inkább olajat. Ezen kívül jó alternatív kalcium forrás azoknak, akik nem ihatnak tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!