Nők, nektek mennyi idő után látszott a konditermi sulyzós edzés?
Kiváncsi lennék nektek mennyi idő után látszott, hogy formásodtok/izmosodtok?
Mennyit edzettetek és miket ettetek? Súly felesleg mennyi volt?
Egyáltalán mennyi idő szükséges a változáshoz?
Nagyon kezdő vagyok, kiváncsi lennék mindenre?(olvasok utána is de személyes tapasztalatokat is szeretnék)
Ja értem.Na,akkor én is szólok már valamit.Mindig voltak,meg lesznek ,akiknek nem tetszik valami rajtad,rajtam,másokon.
Ez nem érdekes.
Ez a szelekció,ami kell is.
Szeretek olvasni.Valamikor még tini koromban rengeteget olvastam.Olvastam az ágyban,a reggelinél.Olvastam a suliban,szünetek alatt.Nyáron a strandon.Télen otthon a meleg szobában.Akkoriban az áramszünetek alatt gyertyánál.Mint egy gép.Mindent elolvastam,ami a kezembe került.Képregényektől kezdve Condorceten át mindent,ami a kezebe került.Jóval később jöttem rá,hogy nem tudok mindent elolvasni.
Nem lesz annyi időm,mer meg fogok halni egyszer,és még egy rakás könyvet nem is olvastam el.Sok van,időm kevés.
Elkezdtem szelektálni.Már csak azokat olvasom el,ami számomra kifejezetten ,kiemelten érdekes,hasznos.
A lényeg,hogy neked mi a célod.A te tested,becsüld meg.Ebben élsz életed végéig.Tetszen az,amit látsz,mert
ez az az anyag,amiből kihozhatod azt a maximum formát,amit adotságaidhoz mérten ki tudsz,vagy szeretnél hozni.Az meg bőven sok egy átlaghoz képest.
És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!