Nők, nektek mennyi idő után látszott a konditermi sulyzós edzés?
Kiváncsi lennék nektek mennyi idő után látszott, hogy formásodtok/izmosodtok?
Mennyit edzettetek és miket ettetek? Súly felesleg mennyi volt?
Egyáltalán mennyi idő szükséges a változáshoz?
Nagyon kezdő vagyok, kiváncsi lennék mindenre?(olvasok utána is de személyes tapasztalatokat is szeretnék)
Szia, én 1 éve edzek teremben és hát nem nézek nagyon izmosnak , de nem vagyok löttyedt sem😅. Általában nem gondolják, hogy terembe járok, hanem csak hogy alapból vékony vagyok. De igazából nekem így jó.
Egyébként figyu szard le h mások mit mondanak a magasságodra. Legyél büszke hogy magas vagy. Fogadok hogy mindenki aki a magasságodon viccelődik csak irigy mert ő nem nőtt meg. Mert akárki akármit is mond a magas lányok az ideálok( gondolj csak a modellekre). Szóval hagyd figyelmen kívül az ilyen idiótákat mint a csatalovas és igenis szeresd hogy magas vagy, mert az tényleg gyönyörű és biztosan te is az vagy.
Üdv 176 magas, 63kg-s derékig érő hajú, 18éves lány vagyok, 13éve edzem (többféle sportot megjártam már) :)
Csataló? Ki mondja? Remélem egy olyan aki megfelel s3ggdug4sznak :D Nem tudom hogy fiú-e vagy lány az illető, de igazából mindegy is, nagy f*szt ő is csak a szájába kap, máshova nem fér XD
Miért lenne csataló?
Magas ,de ettöl függetlenül az edzéssel tud egy jó formát kihozni.Nem lesz nagydarab attól.
Jó ,egy kicsit lehet szélesedik,de így a magasság is kompenzálható.
Á, van aki megadna mindent a magasságodért..
158 centi vagyok
Szexi hosszú lábak ahh az álmaimban vannak csak :))
Jaj én meg veled cserélnék :(
Az én genetikám nem jó, kis mellem van derekam sincs 66 cm, csípő széles 92 cm, lábaim hosszúak,nagyon nem szeretem..
Próbálok alakítani de van amin nem lehet:(
Ezzel semmi baj nincs! Nekem 69/96.
Az arány nálad ugyanaz (0.72). 0.7-0.8 közé esik a jó tartomány ;)
A-B kosaras mellem van, nem túl nagy, de a sporthoz tökéletes, én így szeretem. Akinek nem tetszik, így járt :D
#23-as vagyok.
Ez itt valami vígasztaló ,vállveregetős beszélgetés?
Mi a gond?
Jaj ez nem az, csak valaki korábban kritizálta a magasságon és e miatt voltak írva ezek.
Nem kell senki se vigasztaljon, az én alakom se álom alak, csak próbálom formálni egyelőre kevés sikerrel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!