Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nők, nektek mennyi idő után...

Nők, nektek mennyi idő után látszott a konditermi sulyzós edzés?

Figyelt kérdés

Kiváncsi lennék nektek mennyi idő után látszott, hogy formásodtok/izmosodtok?

Mennyit edzettetek és miket ettetek? Súly felesleg mennyi volt?

Egyáltalán mennyi idő szükséges a változáshoz?

Nagyon kezdő vagyok, kiváncsi lennék mindenre?(olvasok utána is de személyes tapasztalatokat is szeretnék)

2020. febr. 6. 08:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hónap után lehet látni. Ez függ az izomzattól. Mert nem mindegy, hogy egy irodai munkát végző embert nézel, aki életében nem sportolt vagy egy olyat aki 20-30 évig fizikai munkát végzett. Az izom nem felejt, szóval sokkal gyorsabban látványos az utóbbi alany.
2020. febr. 27. 09:42
 12/31 anonim ***** válasza:
Párom szerint 2hónap után, én magamon csak olyan 1-1.5 év utan láttam őszintén
2020. máj. 21. 13:05
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

Csataló

:D

Te is tudsz aztán motivációt nyújtani az embernek!!

2020. máj. 21. 19:50
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Úgy 3-4 hónap után. Már két hét alatt látni véltem változást, de annyira függ ez is a ciklustól, hangulattól. De néhány hónap után már nem lehetett letagadni :)
2020. máj. 22. 13:46
 15/31 anonim válasza:
86%
Olyan 3 honap utan kezdett látszani. En 175/60 vagyok. Csataló? Mondja valszeg egy törpe 😆, bocsi.
2020. máj. 22. 21:57
 16/31 anonim ***** válasza:
51%

5-os vagyok

Hat 170 felett tenyleg nem alacsony cuki egy lany, mar 165 felett sem, legfeljebb atlagos/normalis, vagy maximum egy 2 meteres ferfinak alacsony es cuki, bar ettol meg csatalonak nem neveznem foleg 60kgval, mert azzal meg 175cmel arányos. 80kgra mar lehetne mondani, de ez igy netto badarsag. Meg ugy is, hogy evolucios szempontbol mara mar az embereknek 167-173cm kozott kene legyen a magassaguk es ez a normalis, nem az aki magas. Persze ettol meg lehet kisnovesu aki beszolt :D

Mondja ezt egy 169 centis atlagos.

2020. máj. 23. 08:27
 17/31 anonim ***** válasza:
51%

5#

Igazad van.Nem olyan,mint egy csataló.Igaz,hogy magas,de nem robosztus.

A csataló az a nagyságra vonatkozik.A középkorban a csatalovak pld a Shire egy nagy lófajta volt,ami képes volt a páncélzat és a felszerelést,az emberrel együtt könnyedén vinni.Igaz,fürgeségben elmaradt a mi kisfajta lovainktól,amiket az őseink használtak.Ráadásul a kérdezőnek nem tudjuk a korát sem.Sokszor a csataló azt jelenti,hogy kiöregedett,vén.

2020. máj. 23. 09:30
 18/31 A kérdező kommentje:

Nő vagyok 24 éves és igen 176 cm “csataló”. Hozzá 62 kg jelenleg!

Tehetek róla, hogy ekkorára nőttem?-NEM!!!

Szeretem,hogy ilyen magas vagyok?- NEM

Nem én választottam ez van, szerintem aki ilyesmiken akad fent az vagy egy 10 éves vagy annak a szintjén van, vagy valami nem oké az életében.

Őszintén miért kell ezzel bántani, gúnyolódni? Épp elég lelki sérülést okozott/okoz, sokszor emberek köze sincs kedvem menni....

2020. máj. 23. 10:52
 19/31 anonim ***** válasza:

Nem vagy csataló!

Te fogyni akarsz?A súlyod nem vészes.Már csak az a kérdés,hogy a testzsirszázalékod hogy alakul ehhez a 62kg hoz

Mi a cél?

2020. máj. 23. 11:41
 20/31 anonim ***** válasza:

Miféle csatalóról van szó?

Kb 3hónap után amúgy látszani fog,ha betartod a diétát.

Az első hónapkoban látványos a fejlődés.

2020. máj. 23. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!