Délelőtt vagy este menjek edzeni?
Szerencsére home office-ban dolgozom, így megválaszthatom, hogy mikor megyek edzeni.
Szerintetek hogy lenne jobb?
Reggel edzés aztán meló
Reggeltől meló, aztán edzés kb 5-kor
Meló reggel aztán edzés aztán meló tovább
vagy igazából mindegy?
Hát nem tudom
Szerintem későbbi időpontba kéne menned már,ha van rá alkalom,mert akkor előtte betudnál tölteni rendesen
De amúgy van akinek reggel fekszik a dolog
Személyfüggő is
Kisérletezd ki.
Legjobb,ha oda tudsz figyelni az edzésre,és nem a vekkert nézegeted,hogy mennyi időd maradt még.Élvezd,amit csinálsz,ne kapkodj,ne egy a sorban következő letudott feladtat legyen.
Nekem az este jött be. Akkor nem vesz el a napomból, nem sürget az idő, ki tudok kapcsolni teljesen és az edzésre koncentrálni.
Napközben nagy kiesés lenne az a durván 3-4 óra, amíg összekészülök, elmegyek, leedzek, hazamegyek, lefürdök, átöltözöm, kajálok.
Reggel pedig még nem ettem eleget, nem tudtam a szokásos 2 órámat kivárni az étkezés és az edzés között... Stb
Ha van kardió akkor azt reggel meló előtt.
A súlyzós edzést pedig 5kor.
De akár váltogathatod is hetente hiszen nem kötött munkahelyen dolgozol.
# 6 Miért tartód jó dolognak az időszakos böjtölést ?
A reggeli éhgyomros súlyzós edzés még talán...de izomtömeg növelés szempontjából nem a legjobb.
A kardió éhgyomorra mehet.
Persze nem írta ki a kérdező hogy mi a célja....így látatlanba beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!