Ez most mi? Tényleg van ilyen erősítő edzés, vagy ez valami perverzió?
edző haverom azt akarta a múltkor, h csináljunk valami olyan gyakorlatot, egyik hátrakötözi a másik kezét, és utána megkötözve négyütemű gyakorlat, kb ilyen hogy állásból>guggolás>hasonfekvés>felállás
mert hogy állítólag neten látott ilyen erősítést, és hogy jó hasizomra meg lábra, és kez nélkül jobban megdolgozza az izmokat, meg több energiát éget
nekem elég neccesen hangzott, mint valami szex petverzió
nem tudtam, mit mondjak neki
???
És guggulasbol hogy fekszel hasra anélkül, hogy összeverd magad? De most viccen kívül komolyan kérdezem
Ez elég fura
hát nem tom, gondolom, letérdelsz és úgy
amúgy fárasztónak rohadt fárasztó lehet, az tény és való, biztos megdolgoztat, csak ez a kötözés része fura nekem
Úszásban van ilyen gyakorlat, survival swim a neve: először hátul összekulcsolt kézzel delfinezel, ha ez megy, akkor fogsz egy kis törülközőt vagy más tárgyat. Legkomolyabb úgy hogy hátrakötözik vagy bilincselik a kezed. Tudom milyen, mert csináltam.
Nézz utána weben: Georgian swim, törzs mellé kötözött kézzel és lábbal, összekötött lábbal delfinezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!