Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez most mi? Tényleg van ilyen...

Ez most mi? Tényleg van ilyen erősítő edzés, vagy ez valami perverzió?

Figyelt kérdés

edző haverom azt akarta a múltkor, h csináljunk valami olyan gyakorlatot, egyik hátrakötözi a másik kezét, és utána megkötözve négyütemű gyakorlat, kb ilyen hogy állásból>guggolás>hasonfekvés>felállás

mert hogy állítólag neten látott ilyen erősítést, és hogy jó hasizomra meg lábra, és kez nélkül jobban megdolgozza az izmokat, meg több energiát éget

nekem elég neccesen hangzott, mint valami szex petverzió

nem tudtam, mit mondjak neki

???

#hátrakötöz
2020. jan. 3. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

És guggulasbol hogy fekszel hasra anélkül, hogy összeverd magad? De most viccen kívül komolyan kérdezem

Ez elég fura

2020. jan. 3. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:

hát nem tom, gondolom, letérdelsz és úgy

amúgy fárasztónak rohadt fárasztó lehet, az tény és való, biztos megdolgoztat, csak ez a kötözés része fura nekem

2020. jan. 3. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És ezt a hülyeséget hol látta, Mike Chang-nél vagy Adam Frater-nél?
2020. jan. 3. 18:07
 4/6 subrette ***** válasza:
100%

Úszásban van ilyen gyakorlat, survival swim a neve: először hátul összekulcsolt kézzel delfinezel, ha ez megy, akkor fogsz egy kis törülközőt vagy más tárgyat. Legkomolyabb úgy hogy hátrakötözik vagy bilincselik a kezed. Tudom milyen, mert csináltam.

Nézz utána weben: Georgian swim, törzs mellé kötözött kézzel és lábbal, összekötött lábbal delfinezel.

2020. jan. 4. 10:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösz szépen utolsó, akkor csak én voltam tájékozatlan, mehet ilyesmi edzésben :)
2020. jan. 4. 11:38
 6/6 subrette ***** válasza:
100%
Szerintem is van benne valami szexuális perverzió. Ez a kötözős-bilincselős úszás sose volt kötelező edzésen, csak az kapott bilincset, aki kérte. Engem izgatott, ezért mindig kértem.
2020. jan. 4. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!