Melyik a jobb szerintetek a Schwarzenegger féle nagydarab izomember kinézet vagy a kisebb, de szálkás Bruce Lee kinézet?
Hát ha már verekedésről van szó ,akkor arra rájöttem ,hogy az izomtömeg nem egyenlő az erővel...
Ráadásul aki minnél több izommal rendelkezik ázok legtöbbje nem gyors mozgású.
Bruce minden féle küzdősportot összegyűrt, különféle technikákat fejlesztett...stb.
Arnold meg tudomásom szerint szteroidokat is nyomott.Nemrég egy nagy badizós aki meghalt, mondta azt ,hogy ha sikéres akarsz lenni ebben a szakmában, muszáj sztornózni.
Az élsportolók is szteroidnak, csak ázok legálisak.
Ha tényleg tiszta edzéseket csinálsz úgy mész össze mint a nagymama pulóvere.Ha viszont szétdobott valaki,tuti szed valami szart..
Egyébként nem egyszerű színész-harcművész volt Bruce Lee. Ő már 18-20 évesen (Amerikába költözésekor) a világ egyik legjobb harcosa, harcművésze volt. Az egyetemi évei alatt (Washington egyetem - filozófia, dráma szak) Kung-fu órákat tartott, előadásokat tartott a keleti filozófiákból és megnyitotta első „hivatalos” kwoonját, azaz kungfuiskoláját, Jun Fan Gung Fu Institute néven. Lee tehát már nagyon fiatalon a Kung-fu nagymestere volt. Szerintem 20 évesen már a világ legjobb harcművész nagymestere volt. Szerintem megállja a helyét a megállapítás, hogy Bruce Lee minden idők egyik, ha nem a legtehetségesebb harcművésze is volt.
Konklúzió: bármennyit is tanult volna harcművészetet Arnold, akkor is csak másodpercei lettek volna Bruce Lee ellen egy bunyóban, küzdelemben.
"Az élsportolók is szteroidnak, csak ázok legálisak."
Pl. erre írhatta, hogy hülyeség, jogosan.
Abszolút de igaz...az mind szteroid,csak legális és másképp hívják,de teljesítmény növelő...
Mit írtam még pl???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!