Nagy baj, ha nem akarok nagydarab lenni?
Itthon edzek, saját sullyal.
Ismeroseim azért ba**tatnak, mert en egy McGregor testet szeretnek itthon elérni,gyors és fürge szeretnek lenni.
Kinek mi koze hozza?
Kinek mi koze ahhoz, hogy neked mik a celjaid a fizikumoddal kapcsolatban? Vagy egyaltalan ahhoz, hogy te akarsz-e edzeni, mennyit mikor es hogy akarsz, vagy barmihez? Sajat tested, sajat dontesed.
2/5 : "Én nekem a 0ról indulva nagyon jó alapot adott. Erőnlétben is. Viszont ha a fejlődés a cél, és kerekebb,nagyobb izmokat akarsz látni a tükörben akkor egy idő után kondizni fogsz.:)"
Hát egy McGregor szintet otthoni bohóckodással is el lehet érni, ahhoz nem kell kondi, elég csak saját testsúlyos edzés, kardió és diéta.
Lehetséges rosszul fogalmaztam bocsi:D
McGregorra én nem akartam hasonlítani, kb úgy néztem ki amikor elkezdtem az első 1 hónap után.
A jelenlegi formájával elégedett lennék :)
Csak én magasabb vagyok,189cm
"A jelenlegi formájával elégedett lennék :)"
Hát én elsírnám magam, ha úgy néznék ki, mint McGregor :)
Persze, ahogy #1/9 is írta, ehhez senkinek semmi köze, a te döntésed, a te tested. Azt csinálsz vele, amit akarsz :) És igen, ezt elérheted terem nélkül is simán, (bár azt nem tudom, honnan indulsz, de akárhonnan is, ez lazán elérhető megfelelő diétával és edzéssel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!