Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van aki itt "kényszerből"...

Van aki itt "kényszerből" csinálja a konditermi edzést?

Figyelt kérdés

Nekem már jó ideje csömölletem van az egésztől. A kaja figyelés, az edzés, az egész. Nem beszélve a sportág külleméről, ami az újságok címlapján, meg a közösségi médiában megy. Hányinger. Már a sarki kisboltban is tasakos proteinporok vannak a pult előtt marketingcsalogatónak.

Csak sajnos olyan szr genetikám van, ha nem edzek vagy eszek normálisan alapból 185cm-hez 58kg vagyok.

Most 75kg vagyok és legalább nem kell hallgatnom a dumát, hogy miért nem eszel többet, otthon nem főznek rád stb. Ezek a buta semmitérő putris jómagyaros szövegek.

Erőemelésbe meg nem tudom belevetni magam, mert összerogynák a 100kg alatt, gyenge vagyok alapból, az izomzatom jelentős részét is sok év izolációs gyakorlattal sikerült felépíteni, mert az alapgyakorlatokba alig fejlődtem.

Van itt valaki, aki váltott sportot, vagy kényszerből marad az edzésnél? Elveszíteni nem akarom, amit felépítettem, viszont nem tudom milyen más sporttal tudnám fenntartani, ezt a nem túl nagy izomtömeget.

Nagyon lehangolóak az edzések is, semmi örömet nem okoznak már.

2019. dec. 10. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
49%

Mondom én, hogy te csak egy buta gyerek vagy. Lehet felnőtt a tested, lehet izmos vagy. Attól agyilag egy gyerek vagy. Nem ad neked igazad erre ilyen sértődötten reagálsz.

Látod, erről beszéltem eddig is, igazolod azt amit írtam. 😊

2019. dec. 11. 15:57
 42/84 anonim ***** válasza:
77%

Csak utánad kérdezőcske.

Megtaláltátok egymást 33%-ossal ez a lényeg,mondom menj focizz,mint a magyarok amerre lát arra rugod majd a labdát 😊😊😊

Frusztráltságodról nem tehetek bocs.

Menj inkább szexelj megnyugszol.

2019. dec. 11. 16:03
 43/84 anonim ***** válasza:
12%

Mert nyilván csak a foci és a konditerem a két opció. A szexes megjegyzést inkább nem is minősíteném.

Egy buta, fusztrált gyerek vagy.

2019. dec. 11. 16:57
 44/84 A kérdező kommentje:

Addig jo mig kozelembe nem kerulnek ilyen "emberek".

Bár beszerzésben ahol dolgozok ilyen stílussal hamar leépítenék. Mind a kollegák mind a vezetőség.

Vicc egy hely lehet ahol megturik de valoszinu 2 vagy tobb személye van, igy eladja magát. Vagy csak egy troll a koszos panelbol. ITban nincs egy komoly cég aki egy ilyen beteget elturne max valami mucsarocsogei általános iskolában a gépszerelo.

2019. dec. 12. 11:17
 45/84 anonim ***** válasza:
84%

Jol van 44-es te vagy az okos az a lényeg.

Mit is várok egy átlag magyartól,tömény rosszindulat,csak beszólni tudsz látom.

Mégse építettek le,ha elhiszed ha nem.

2019. dec. 12. 11:25
 46/84 A kérdező kommentje:

Nem csak beszólni tudok, csak az emberek többsége nem szereti, ha ráerőltetik a Brian Tracy meg az Sz.P. féle szekta gondolkodásmódot, a legtöbbüknek herótja van tőle, nem véletlenül.

Ha téged a külsőségek mozgatnak, akkor tartsd magadnak, de már 5 éve is odarondítottál a kérdésem alá, konkrétan emlékszem.

És most ne azonosíts minden magyar embert azzal az emberrel, aki lehúzza a 8 órát a gyárban, aztán sörrel megy haza a TV elé dögleni.

Ha meg nem tetszik a magyar lét, menj el pl. Svájcba, ha valóban ilyen régóta szoftverfejlesztesz, sima ügy lenne, kb. 1 hét múlva indulhatnál, aztán nem kellene hallgatnod a lehúzó magyarokat.

Olyan vagy mint a megszállott keresztények, menthetetlenek. Azt hiszik, majd mindenkit meg tudnak győzni, de az ilyeneket le kell alázni a francba, sajnos sok ember van, akit elfog a csordaszellem és mennek a butaság után.

2019. dec. 12. 11:43
 47/84 A kérdező kommentje:

Az meg a másik, hogy évek óta itt térítesz a GYIK-on, kb. ennyit értél el.

Hol vagy attól a nagy milliomos léttől? Egyre csak öregedsz és öregedsz és még mindig itt tengeted az idődet, de úgy állítod be magad, hogy te az atyaistenek közé tartozol.

Van egy olyan rossz hírem, hogy nem fogsz odatartozni, te még 10 év múlva is itt lököd a süket szöveget.

Azt meg ne add be nekem, hogy te vagy az elit, közbe meg itt szövegelsz egy anonim oldalom :DD

Nem kiábrándító ez?

2019. dec. 12. 11:53
 48/84 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk itthon nem divat a fejlődés ezt látom,meg irigykedés helyett inkább lépéseket tenni ez a magyar ember.

Alázni ennyit tudnátok sajnos.

Nem csak Szabó Péter van amúgy,de úgy alkottok véleményt hogy nem igen olvastatok se tőle mástól.

De akkor Warren Buffet is szektás mert ő is követi màs emberek gondolatait ami előbbre viszi,csak ideáig el kellene jutni.

Tudom ő se normális mindjárt ez jön.

2019. dec. 12. 11:53
 49/84 A kérdező kommentje:

Látod, ez egy ilyen ország. Itt a család, a nyugalom és a béke fontos, nem a bömös, a fullos csajok meg a Simeon Panda féle test.

Mondom országot kéne váltanod, neked ez sima ügynek kéne lennie.

2019. dec. 12. 11:55
 50/84 anonim ***** válasza:
12%
44! szedd szépen rendesen a gyógyszert, úgy ahogy a doktor bácsi felírta, hipphopp jobban leszel meglátod!
2019. dec. 12. 13:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!