Van aki itt "kényszerből" csinálja a konditermi edzést?
Nekem már jó ideje csömölletem van az egésztől. A kaja figyelés, az edzés, az egész. Nem beszélve a sportág külleméről, ami az újságok címlapján, meg a közösségi médiában megy. Hányinger. Már a sarki kisboltban is tasakos proteinporok vannak a pult előtt marketingcsalogatónak.
Csak sajnos olyan szr genetikám van, ha nem edzek vagy eszek normálisan alapból 185cm-hez 58kg vagyok.
Most 75kg vagyok és legalább nem kell hallgatnom a dumát, hogy miért nem eszel többet, otthon nem főznek rád stb. Ezek a buta semmitérő putris jómagyaros szövegek.
Erőemelésbe meg nem tudom belevetni magam, mert összerogynák a 100kg alatt, gyenge vagyok alapból, az izomzatom jelentős részét is sok év izolációs gyakorlattal sikerült felépíteni, mert az alapgyakorlatokba alig fejlődtem.
Van itt valaki, aki váltott sportot, vagy kényszerből marad az edzésnél? Elveszíteni nem akarom, amit felépítettem, viszont nem tudom milyen más sporttal tudnám fenntartani, ezt a nem túl nagy izomtömeget.
Nagyon lehangolóak az edzések is, semmi örömet nem okoznak már.
"NŐNEK férfi kell "
Gondolom pár deca szuri (ez is milyen szánalmas, hogy a nagy férfi kemény gyúrósok az szteroid injekciót szurinak nevezik rendszeresen. Teljesen infantilis), szóval pár deca kúra után is megfelelően működik a cerka, igaz, nagy férfiak :D
30,istenem.
Na akkor elmondom neked,nálunk akik koxolnak akik versenyeznek,amatőr szinten nagyon kevesen koxolnak.
Nem tudom ezt honnan szeded ezt a sok marhaságot,de tipikus proli magyar hozzáállás.
Akkor nézd meg a testépítők milyen lányokkal mozognak ha annyira visszataszító lenne.
Másrészt én naturál vagyok akár elhiszed akár nem,soha nem nyultam szteroidokhoz mert teljesen más világ.
Ez olyan,hogy a Ford Mustangba is lehet nitrot rakni meg akár az IFAba is,csak az IFAba semmi értelme nincs.
Na ugyanez a koxolás is,más világ totál.
Teljesen máskép kell élni,étkezni.
Ismerem a hatásait meg mindent ami vele járna meg azt a borzalmas mennyiségű kaját nem tudnám megenni,plusz edzésmódszer is teljesen más ha koxolsz.
Tájékozódás nem árt.
Dehogy kokszolnak kevesen amatőr szinten :D álomvilágban élsz??
Hülyegyerek még azt se tudja merre az edzőterem már azt keresi, hogy hol lehet venni a danabolt. Nézz már körül itt is, napi hány ostoba kokszos kérdés van. Szerencsére törlik őket, de tekerj vissza, pár éve nem törölték. Na azok is mind versenyzők mi? Ne kamuzz már :D
34-es hpár hülye akad mindenhol,de azok a kissuhanc 16 évesek kb.
Igen az gáz,amikor még nem is tudja mi a fekvenyomás de dobálja befele a Danabolt meg ezeket.
De értelmes ember nem is segít ezeknek,hanem helyre rakja,ne belőlük indulj ki,plusz nem is lesznek hosszúéletűek ebben a sportban.
45 százalékos egy narcisztikus szemelyisegzavaros beteg ember.
Kb. 4-5 eve itt rontja a levegot a rolex oraival meg az armani oltonyeivel. Kozbe meg anno arrol panaszkodott hogy nem akar a pisás villamoson utazni.
Tudományos eset, pszichiáterek csemegéznének rajta.
Hiába írsz neki, menthetetlen.
Álomvilágba rakta magát, szerintem még elektrosokk sem segítene rajta.
36-os jól van ülj le egyes,segiteni akartam.
Fogj kezet 33%-ossal hasonlóan okos vagy te is.
Idióta,te ne csináld ezt a sportot,menj focizz,oda nem kell ész sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!