Van aki itt "kényszerből" csinálja a konditermi edzést?
Nekem már jó ideje csömölletem van az egésztől. A kaja figyelés, az edzés, az egész. Nem beszélve a sportág külleméről, ami az újságok címlapján, meg a közösségi médiában megy. Hányinger. Már a sarki kisboltban is tasakos proteinporok vannak a pult előtt marketingcsalogatónak.
Csak sajnos olyan szr genetikám van, ha nem edzek vagy eszek normálisan alapból 185cm-hez 58kg vagyok.
Most 75kg vagyok és legalább nem kell hallgatnom a dumát, hogy miért nem eszel többet, otthon nem főznek rád stb. Ezek a buta semmitérő putris jómagyaros szövegek.
Erőemelésbe meg nem tudom belevetni magam, mert összerogynák a 100kg alatt, gyenge vagyok alapból, az izomzatom jelentős részét is sok év izolációs gyakorlattal sikerült felépíteni, mert az alapgyakorlatokba alig fejlődtem.
Van itt valaki, aki váltott sportot, vagy kényszerből marad az edzésnél? Elveszíteni nem akarom, amit felépítettem, viszont nem tudom milyen más sporttal tudnám fenntartani, ezt a nem túl nagy izomtömeget.
Nagyon lehangolóak az edzések is, semmi örömet nem okoznak már.
19-eske jól van élj ebbena hitben.
Figyu ezt azért nézd meg,hogy kik fikáznak minket,nagyon találó és gondolkodj el kisgyerek.
https://www.youtube.com/watch?v=S7tiDAAPuv8
Nyugi neked nem kell egy légtérben lenned velünk mert egy ilyen megnyilvánulás és páros lábbal dobnak ki normális légkörből,ilyen mérgező negatív ember sehova nem kell.
Valami nő cseszett ki veles,vagy nem kellettél annak aki neked kell mert izmos pasikra bukik.
Biztos van valami a háttérben,hogy agyilag itt tartasz.
"Mondom ne irigykedj a testünkre"
Ki, mire irigykedik? A csúnya, szteroidos, torz testekre?
Az amit én érzek amikor egy ilyet látok az nem irigység, az szánalom.
20-as nagy nulla max te vagy,irigykedőske.
Hát persze,tipikus buta proli vagy ennyi semmi több.
#22.
És te ostobázol te szánalmas kis sotoba buta proli.
Hát mégis több lánynak jövünk be a ,,szteroidos testünkkel", ha már itt tartunk te aki azt hiszed a kox csodaszer,látszik mennyire vagy képbe,mint a kocsmába amikor mindenki focista,politikus,orvos,közgazdász minden egyben mindent jobban tudnak ott is.
Igen 25-öske kb. ilyen szinten vagy mint ez a balf_sz gyerek,jó emberrel tudsz azonosulni látom.
Menj inkább dobj be egy kőbányait.
26-oska az igazi NŐNEK férfi kell tudod,ne erről ennyit :)
A többit gondold hozzá.
#24 hoppá betaláltam, szóval kokszos vagy. Minő meglepő.
És arról mi a véleményed, hogy a tiltott teljesítményfokozók használata az amatőr sportolók körében szinten teljesen kizárólag csak a konditermi edzést végzők körében van jelen?
Képesek az emberek a saját testi egészségüket kockáztatni egy általuk ideálisnak vélt testkép elérésének érdekében. (Ami megjegyzem, nők számára általában visszataszító már) Ennek okai jellemzően valami elfojtott sérelem, kompenzáció, egyéb pszichés okokra vezethető vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!