Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van ennyi saját magára igénytelen, elhízott ember?

Figyelt kérdés
Miért nem tesz a lakosság java része semmit azért, hogy kicsit egészségesebben, sportosabban éljen, esztétikusabb külsejük, jó megjelenésük legyen?

2019. nov. 6. 17:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 anonim ***** válasza:
Akinek nem inge, csak altalanossagban irtam, nem kell ezen porogni.
2019. nov. 14. 11:45
 102/116 anonim ***** válasza:
21%

Na kérem

Nem kezdő mérnökként van 300 nettom

1 alberletem

1 beteg kisallatom

1 beteg családtagom

1 diakhitelem

1 napi 10 órás munkam

Napi 30 percem mozogni

Ja és egy par étel allergiam es egy betegsegem ami miatt nem futhatok

Van otthon trx stb

Van ingyen céges kondi de messze van nem maradna időm a párkapcsolatomra.

Es nekem nincs gyerekem

Kurtára nem vagyok dagi de neked gondolom az lennék hogy nem 50 kg vagyok nőként

Tudod mire nincs pénzem?

Brokkolira meg mindennap húsra!kurtára majat zabálunk meg krumplit mert a rizstől mar hanyok

És amikor lefogytam 20 kgt akkor ennyi penzem se volt..

Erzelmi igénytelenség is van ám!

2019. nov. 18. 21:34
 103/116 anonim ***** válasza:
70%

Látom ment itt a vita, sokan hozzák fel a pénzt, időt kifogásnak. Nos, én azt látom, hogy sokan még időt is pazarolnak arra, hogy ne kelljen mozogniuk. Inkább megvárják a liftet 2-3 emeletnél, mikor gyalog hamarabb felérnének, vagy egyetlen megálló miatt várnak 5 percet a villamosra, miközben gyalog előbb odaérnének. Vagy kocsival mennek mindenhová háztól-házig, akkor is, ha a dugó miatt lassabb.

Ha nyaralni mennek, akkor is a punnyadást választják, holott irodai dolgozók, nem fizikai fáradalmakat kell kipohenniük. Persze all inclusive, hogyvéletlenül se mozduljanak el valahová, és korlátlanul lehessen zabálni.

A "kirándulás" ahogy látom, legtöbb embernek azt jelenti, hogy leparkol valahol kocsival, és már keresi azt, hol van valami kajáló hely, ha 1 km-t gyalogolnia kell, már nyavajog.

Nyilván van olyan, akinek tényleg nincs ideje, mert szüksége van másodállasokra is, hogy eltartsa a csaladját. De nem hinném, hogy a legtöbb ember ezért ne mozogna eleget.

2019. nov. 18. 22:48
 104/116 A kérdező kommentje:

102 es újabb kifogás kereső. Profi módon csinálja. Nyaf nyaf...

103. Azt írja:

"A "kirándulás" ahogy látom, legtöbb embernek azt jelenti, hogy leparkol valahol kocsival, és már keresi azt, hol van valami kajáló hely, ha 1 km-t gyalogolnia kell, már nyavajog."

Na ez mennyire igaz. Plane most, hogy van ez a normafa parkoló balhé. Hatalmas parkolót akarnak a hegyre mert kirándulni kocsival mennek. Felmennek a normafára aztán mi az első, irány a lángosos...

2019. nov. 19. 10:19
 105/116 anonim ***** válasza:
Jartal mar valaha a normafai pihenonel? Csak azert kerdezem, mert ha jartal volna, nem irsz ekkora boduletes baromsagot kerdezo.
2019. nov. 19. 10:45
 106/116 A kérdező kommentje:
Miféle baromságot? Hogy parkolót akarnak oda építeni a sok marhának aki a természetbe kirándulni is kocsival jár?
2019. nov. 19. 11:06
 107/116 A kérdező kommentje:

Igen képzeld amúgy tavasztól őszig heti szinten legalább egyszer járok ott.

Ja én bringával tekerek fel a Szépjuhásznétől...

2019. nov. 19. 11:08
 108/116 anonim ***** válasza:

105:

Miért baromság? Normafát az emberek 90%-a nem gyalogtúra kiinduló pontnak használja, hanem azt nevezi kirándulásnak, hogy kimegy kocsival, majd rétesezik, lángosozik, piknikezik, döglik. Ott már átlag felettinek számít aki legalább a János-hegyig hajlandó elgyalogolni. És mellesleg van tömegközlekedés, már fogadkerekű meghosszabbítása előtt is lehetne csökkenteni a parkolók számát, fizetőssé tenni, és sűrűbbé tenni a buszjáratokat, de egyébként felgyalogolni is lehet.

De az egyik utolsó meleg októberi napon voltunk Mátrafüreden, felgyaligoltunk a Kékesre, majd másik úton vissza, hát ott is mindenütt a parkolók 500 m-es körzetében lézengtek, a kajáló helyek tömve voltak, míg az ezek közötti turistautakon alig voltak (szerencsére, mert nyugiban szeretünk kirándulni, egyébként általában a Mátrának a nyugati, nyugisabb részeit választjuk).

2019. nov. 19. 11:28
 109/116 A kérdező kommentje:
Hát ez az
2019. nov. 19. 11:36
 110/116 anonim ***** válasza:

A 102 vagyok.

Szerintem többet teszek igy az egészségemért mint te :)

Na de mindegy is

Gondolom te meg leragadtál a csirkerizsabrokkolifeherjepor butaságnál

Ne aggódj neked is lesz tőle majd minden bajod

Nincsen ám egyetlen igaz út semmiben a vilag nem fekete fehér és nem gyúrós kis pukkadekokbol áll nem ennyi az élet

25 evésen én is ilyen kis okoska voltam mint te csak nem írogattam ide ilyen rosszindulatú kerdeskeket,önigazolásként

Mutass már egy képet mire vered itt a nyálad?

2019. nov. 21. 23:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!