Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy menjen egy kissé elhízott...

Hogy menjen egy kissé elhízott ember edzeni ha már a recepción úgy néznek rá mint a véres rongyra?

Figyelt kérdés

Ma bementem egy terembe , igaz elég puccos hely, érdeklődni , és egy balta arcú gyúrós recepciós nő úgy nézett rám hogy hogy merészelek egyáltalán bemenni...

Miért ilyen parasztok azok akik már kigyurták magukat?

2019. szept. 5. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, mindenkire néznek furcsán.

Én már a kigyurt kategóriába tartozom, de sokszor kapok furcsa nézéseket.

Pl.: Úgy pihenek hogy a combom aljára teszem a könyököm. Így kicsit kiterül a hátam. Volt hogy konrétan melletem beszélték ki milyen nagy az egóm, hogy mutogatom a hátam mindenkinek ... pedig így pihenek. Nem tudom nekem ez kényelmes.

Volt hogy a méteremhez képest kicsit súlyokat használtam. (Sérülés) Ezért hallgattam, hogy milyen béna vagyok stb...

Mindenkit kibeszélnek, mert sokan csak unatkozni járnak a terembe.

Én személy szerint nagyra tartom a kezdőket a teremben, mert legalább tesznek valamit. Nem úgy mint a magyarok kb 75%a.

Parasztok mindenhol vannak. Ne foglalkozz velük. Bárhogy nézel ki megtalálnak.

Voltam kövér, majd vékony és most izmos. Mindigis kaptam és kapni fogok negatív kommenteket ez ilyen. Fogad el és járj le :D Gyurd ki magad!

2019. szept. 5. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Akinek baja van a testével, úgy képzeli, mindenki rajta nevet, mindenki őt kritizálja. Ennek 90%-a hamis, félelemből adódik. De megértelek, hogy zavar téged ennek az árnyéka is, nem érzed magad biztonságban magad. Keress olyan helyet, ahol nincs body shaming. Amúgy meg ne törődj vele, mint említettem, nagyobb részt te képzeled.
2019. szept. 5. 22:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk senkire se néznek furán, és nemcsak kigyúrtak járnak oda. A kigyúrtak meg kifejezetten segítőkészek. Lehet, hogy csak paranoiás vagy és beképzelted.
2019. szept. 5. 22:28
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Atlag magyar mentalitas ilyen, hagyd figyelmen kivul, kulonben az elettol is elveszik a kedvedet.
2019. szept. 6. 02:19
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Az edzőtermi recepciósok többségében mindenkivel lenézőek, lekezelőek és bunkók. Nőkkel, ffiakkal, soványakkal, kövérekkel, izmosakkal, teljesen mindegy. Ez is tipikusan olyan munka, ami vonzza magához a semmire kellő, besavanyodott fiatalokat. Tisztelet a kivételnek!
2019. szept. 6. 07:57
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
Akkor ne menj és maradj inkább dagadt.
2019. szept. 6. 09:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Keress másik termet, másik sportot.

Lehet, csak nekem volt szerencsém, de én a küzdősportolók közt találkoztam a legelfogadóbb hozzáállással.

Ott a legtöbbekben megvan az alázat, és a páros gyakorláshoz kell egy bizalom is a másikban. Muszáj helyretenni a másik mozdulatát, mert vagy ő, vagy te sérülsz meg a rossz végrehajtás során. Akiben pedig van annyi empátia, hogy ezt belássa, és megfelelően kezelje, az már általában van olyan szinten, hogy a saját egóját ne azzal mérje, hogy mennyire tud egy kezdőt alázni.

2019. szept. 6. 09:37
 8/13 anonim ***** válasza:
1%
Nem kellett volna dagadtra zabálni magad akkor nem lennének most ilyen problémáid. Csakis magadat okolhatod.
2019. szept. 6. 09:44
 9/13 A kérdező kommentje:

#8 köszönöm kedves fitt hozzászoló .

Ha már ilyen empatikusak vagyunk egymáshoz ajánlom figyelmedbe hogy olvasd el újra a kérdést amibe a kissé elhízott kifejezést használtam nem pedig a dagadtat.

Valóban nem vagyok túl jó formában de 182/88kg val nem nevezném magam dagadtnak. De azért köszi

2019. szept. 6. 11:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, felnőtt ember vagy, tehát kicsit fura, hogy nem szrod le magasról, ha valaki csúnyán néz rád.
2019. szept. 6. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!