Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy menjen egy kissé elhízott...

Hogy menjen egy kissé elhízott ember edzeni ha már a recepción úgy néznek rá mint a véres rongyra?

Figyelt kérdés

Ma bementem egy terembe , igaz elég puccos hely, érdeklődni , és egy balta arcú gyúrós recepciós nő úgy nézett rám hogy hogy merészelek egyáltalán bemenni...

Miért ilyen parasztok azok akik már kigyurták magukat?

2019. szept. 5. 21:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%
🐷
2019. szept. 6. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

A recepciósok mindenkire így néznek. Már megfigyeltem. A személyi edzőkkel jópofiskodnak,meg a barátnőiknek de ennyi. Mindenki másra úgy néznek mint valami bűnözőre. Eddig 5/4 teremben ezt tapasztaltam. Van ahol tudnak viselkedni,de nem ez a jellemző.

Én szerintem gondjaik vannak a magánéletükben,amiért minimálbért kapnak az ilyen helyeken és ezért már alapból úgy áll minden emberhez mint egy darab sz@rhoz. Másokon próbálja levezetni a gondjait.

2019. szept. 6. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne érdekeljenek ezek a dolgok, meg kell próbálni lekakálni. Én mindig is úgy tekintettem kb minden ilyesmi emberre, mint az mmorpg játékokban a kiszolgálókra :) adja oda ami kell azt kész, nem kell haverkodnunk, persze ha mosolyog visszamosolygok, szépen köszönök el, ha Ő is, szóval nem nézem le őket, de ha nem látom rajta azt a jópofizási vágyat, akkor odaadja ami kell vagy megmondja ami kell, aztán kész, elvégezte a dolgát. Nem szabad ezeken gondolkodni sem, nem mindenki kedves az ilyen szakmákban, és hát meg is lehet érteni, hogy előbb utóbb megunja...
2019. szept. 6. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!