Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás kérdesek?

Szálkásítás kérdesek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

186cm/82kgF

2 hete kezdtem el diétázni 2 év tömegelés után.Már elég sok zsír feljöt rám.86 kg-ról kezdtem el diétázni és 2 hét alat 82,2 vagyok.Tegnap reggel meg 82,8 voltam.Normális hogy ilyen tempóban fogyok?Vagy ez csak víz ami most lejön rólam?

Az étrendem így néz ki most.

Ch:225 ami 290 rizsből fedezek,fehérje:164 gramm amit csirkemel 500 fehérje turmix napi 1,és napi 250 gramm túró-bó fedezek,zsír:15 ami a csirkemellból bejön.Es plussz omega 3,6 kapszulát fogyasztok.

2019. nov. 5. 18:25
 1/2 A kérdező kommentje:
Fehérjét kihagytam:164 gramm
2019. nov. 5. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Viz meg szenhidrat ment le foleg, naturban heti fel-egy kilo zsirvesztes a normalis. Az elso hetekbe belefer tobb, de ha az utem tovabbra is marad, az izom is megy le. Ennek tobb oka is lehet, tobb feherje kell, lassabban csokkenteni a cht, megtartani a nagy sulyos edzeseket, tul sok kardio, stb.
2019. nov. 5. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!