Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyek azok a dolgok, amik...

Melyek azok a dolgok, amik már külföldön megdőltek, itthon meg még mindig hisznek benne?

Figyelt kérdés

Elsősorban azért kérdezem, mert egyre többször olvasom, hogy a magyar testépítő oldalak (különösen a BBuilder.hu) elég elavult dolgok vannak.

Illetve néztem egy magyar testépítő videóit, és többen beírták, hogy "nem igaz már, hogy minden izmot 3x meg edzeni egy héten a fejlődéshez).

Fórumon meg azt írták, hülyeség a gyors CH edzés után.

2019. okt. 16. 09:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Itt már nem mered vállalni?

Amúgy egyáltalán nem nagyforma. De gondoltam ha ezt írom, hogy kamu akkor erre lecsapsz 😅😅😅

2019. okt. 16. 10:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem a kerdeshez tartozik, ezert nem raktam ki ide. Neked volt nagy a szad, gondoltam "negy szem kozt" valthatunk par ertelmes szot a temaban, de latom eselytelen. 🙂
2019. okt. 16. 10:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért kell négyszemközt? Itt a lehetőség gyerünk, írjad mit akarsz?!
2019. okt. 16. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Ird le egy hat vagy mellizom edzesed, a hasznalt sulyokkal sorozatonkent.
2019. okt. 16. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Minek írjam le?
2019. okt. 16. 12:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Te voltal kivancsi, sajnos ahhoz ez kell. ☹
2019. okt. 16. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez a 45%-os trollkodik itt már hónapok óta a sokadik profiljával. Egyszer elakart jönni hozzám Ausztriába hogy megverjen. :D
2019. okt. 16. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!