Lefekvés előtt 100 szabályos felülés mennyi idő alatt hoz a hasnak látható eredményt?
majd akkor lesz látható eredmény ha leadod az ott levő zsírfelesleget
a 6pack NAGYRÉSZT a konyhában készül
Szabalyos felulest ne csinalj, ha szeretnel a kesobbiekben is egeszseges geeinccel rendelkezni. Letezik sok mas fajta gyakorlat ami kevesbe rendellenes terhelesnek teszi ki a hatad es a hasizmot celozza.
Milyen eredmenyt szeretnel? Ha az a celod, hogy minden este meg tudj csinalni 100 gyakorlatot, akkor a 2. alkalomtol elerted a celod. Egyebkent semmi ertelme. Zsirt nem nagyon egetsz vele, a pihenesedre jo hatassal semmikepp nincs, kozvetlenul lefekves elott nem kene felporgetni a keringest es megemelni a pulzust. Izomtomeget egy olyan terheles amivel 100 ismetlest meg tudsz csinalni, nem hoz.
Semmi ertelme.
Úgy 1-2 hónap alatt némileg lehet látni hogy erősödik a hasizmod vonalai...én régebben csináltam ilyet étrend nélkül és látszott valamicskét.
De ez akkor volt amikor 15% testzsír körül voltam 80kg körül :)
110 kilósan 20+ testzsírral nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!