Miért olyan jó gyakorlat az archoz húzás (face pull)?
Figyelt kérdés
Egy csomó erőemelő csinálja és az ICF 2.0-ban is benne van2019. szept. 30. 08:37
11/17 A kérdező kommentje:
Erőemelő vagyok hogyne lenne
Felhúzok 215-öt 73 kilósan
2019. szept. 30. 18:31
12/17 A kérdező kommentje:
Most lenéztek vagy mi van?
Te talán többet emelsz?
2019. szept. 30. 19:37
13/17 anonim válasza:
Ez nagyon gyenge pajti.
Par ev múlva Gyere vissza es válaszolunk addig tanúlj.
14/17 A kérdező kommentje:
Te mennyit húzol?
2019. okt. 1. 13:45
15/17 anonim válasza:
En hobbi szinten csinalom ezt, de 210 korul 3-4 eve huztam. Azota nem maxoltam, de teljesen lenyegtelen, ha ilyen hulyesegeket kerdezel, es eroemelo letedre kiirsz egy ilyen kerdest ahelyett hogy rakeresnel 2 perc alatt, nagyon nem vagy kepben a dolgokkal.
16/17 anonim válasza:
Kérdező nézz utána a 'rotátor köpeny' -nek, olvasd el a vállad anatómia felépítésére vonatkozó irományokat, és ha érted már, akkor olvasd el újra a kérdésed, és a válaszokat. Másképp fogod látni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!