Milyen egy női edzőterem? :D
Figyelt kérdés
2019. szept. 27. 10:41
1/8 anonim válasza:
Nőknek való gépek vannak ott, nem a 100 kilós súlyzókon van a hangsúly. + Szerintem több lehetőség van aerobicra, zumbára meg ilyesmikre, amiket pasik nem szoktak csinálni. Én egyébként nem sok értelmét látom, hogy külön női terem. Mivel én kövér vagyok, a pasik úgysem veszik észre, hogy ott vagyok, a vékony lányok között lehet, hogy van akit zavar, hogy szexuálisan zaklatják edzés közben, ezt nem tudom.
2/8 anonim válasza:
Pasik is mehetnek női terembe?
3/8 anonim válasza:
Azért női terem, hogy nők járjanak oda. Minek mennél oda? A koedukált teremben van éppen elég ribi, akit meg lehet qrni, nem elég?
4/8 anonim válasza:
Mert ott sok a szexi fiatal anyuka.
Mupics@k vannak csak a főteremben.
5/8 anonim válasza:
Ha lehet csak női terem akkor lehetne csak férfi terem is.
Sok femináci egyből balhézna...
6/8 anonim válasza:
5:
Nyugat-Európában nem a feministák miatt vannak női edzőtermek, hanem a muszlim nők miatt. Mert az idióta vallási törvényeik miatt nem edzhetnek koedukált teremben.
(Dolgoztam egy cégnél, amelyik beszállítója volt egy ilyen helynek, a tulaj amúgy egy nem muszlim nő, de a bérletesek nagyobb része muszlim).
7/8 anonim válasza:
Hasonló, mint a többi. Talán több a kardió gép, és kevesebb az extra nagy súly, illetve nincs is.
8/8 anonim válasza:
"Ha lehet csak női terem akkor lehetne csak férfi terem is."
Biztos létezik olyan oldschool terem, ahová nő nem teszi be a lábát, mert nincs p*natárogatógép, futópad és rózsaszín 1 kg-os kézisúlyzó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!