Edzéstervben segítség?! Többi lent
Szia! Rengeteg video van fent a neten. Én tavaly kezdtem streetworkoutot epiteni az eletembe, elotte csak kondiztam, melyet 5 eve űzök. Én nem szoktam a tipic statikus streetworkout gyakorlatokat csinalni, inkább a konditeremben csinalt gyakorlatokat tukrozom ra a szabadtestsulyosra. Tehat pl a kondiban fekvenyomok, akkor kint fekvotamaszozom, a kondiban evezek, kint dolt allasban magamat huzom a vashoz, vagy a vasak ala fekudve huzom fel magam. Igy nehez leirni. Keress ra magyarul is, angolul is youtubeon :)
Általában hátat es bicepszet egy napon edzek és mellet és tricepszet egy másik napon. Vállat körülményes kulon edzeni, de arra is van 1-2 gyakorlat. Amit fent irtam lehet varialni. De csak kart (bico trinyo) ne edz egyutt kint mert behalsz :D kondiban mas. Meg streetworkoutban sok gyakorlat szinte mindenre megy (pl vasarnap mell bicoztam es durrant a vall es tricepsz is es tegnap nehezebb volt kondiban vallazni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!