Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ectomorph alkat vagyok....

Ectomorph alkat vagyok. Hogyan tudnék kellő tömegelést végezni, izom építést?

Figyelt kérdés

172 centi vagyok 53kg-al.

3% testzsír százalékkal.

Próbálok minél több szénhidrátot, kalóriát bevinni 3 óránként, persze ezt is normális étrenddel..

de alig alig látszik hogy használna.

Gondolkoztam azon hogy veszek tömegnövelőt (serious mass) és ezzel megpróbálnám azokat az időszakokat kijátszani amikor nem tudok épp ételt bevinni.

Felső testre edzenék főként, valami edzéstervet tudnátok írni?

19/F

2019. szept. 18. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
16%

100 fekvo

100 felülés

100 guggolas

10km futás

Naponta

Melle wudang kungfu

2019. szept. 18. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy olyan mennyisegu napi etkezessel ami meg kenyelmesen bemegy, meg kell nezni mennyi kaloria megy be. Utana az etrended atalakitod ugy, hogy ezt a kaloriamennyiseget a megfelelo makrokhoz konvergalva vidd be (100g feherje, 2-300g szenhidrat, 50g zsir). Ugy latom eddig meg is vagy. Innen kellene elkezdeni emelni a kaloriabevitelt, minden heten 2-300kaloriaval. Elso korben a szenhidratot emeld, ha nem megy akkor a zsirt. 3500-4000 kaloriaig nyugodtan elmehetsz, akar fontebb, kerdes hogy tudod bevinni.
2019. szept. 18. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen csinálj guggolásokat és felhúzásokat is, ezek szinte kötelezőek az általános izmosodás beindulásához. A nagy alapgyakorlatok nélkül sokkal nehezebb a fejlődés minden izomcsoportban, főleg ha amúgy sem vagy nagydarab.
2019. szept. 18. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Aszondja 3% tzs... 3, három, há-rom! 🤣🤣🤣
2019. szept. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!