Extrém vékony srácként milyen ruhában menjek el kondizni?
Figyelt kérdés
53 kiló vagyok 170 centis magassággal és tudom, az lesz a válasz, hogy amiben jól érzem, de akkor inkább úgy kérdezem, egy ilyen alkatú pasi miben néz ki a legkevésbé nevetségesnek? Gondolom a feszülős póló nem jöhet szóba (pedig furcsa, hogy abban érzem magamat leginkább komfortosnak), szóval várom a tanácsokat, lehetőleg linkelt képek formájában, hogy milyen ruhát vegyek fel az első kondis edzéseimre, amíg nagyjából nem fogok kinézni férfinek nevezhető lénynek.2017. jún. 2. 13:38
1/8 Cortez70 válasza:
Sima póló, rövidgatya és ennyi. Amúgy meg senki nem fog téged figyelni.
2/8 anonim válasza:
Akár virágos strandgatyában is mehetsz meg papucsban. Sokan csinálják. Amiben jól érzed magad.
3/8 anonim válasza:
Biztos van valami kényelmes nem feszülős pólód, amit pl otthon szoktál hordani. Nem (csak) azért nem vennék fel 170/53 kilósan feszülőst, mert kiröhögnek, hanem mert abba nem kényelmes edzeni.
4/8 anonim válasza:
A biztos nem fog figyelni senki részét nem feltétlenül gondolom így. Tapasztaltam magam is,hogy vannak akik sportot űznek a másokon való gúnyolódáson. Szerintem ha nincs ezer fok vegyél fel egy melegítőnadrágot, rengeteg fajfa van,ami jól mutat vékonyabb testalkaton is.
5/8 Cortez70 válasza:
4, én nem tapasztaltam ilyet, pedig rengeteg teremben edzettem a 32 év alatt, melyet edzéssel töltöttem. De mindegy, te így gondolod, én meg amúgy. Ennyi.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
#4: Pontosan éppen ezért hagytam ott az előző termet, mert néhány önjelölt kritikus kipécézett magának. Tehát nem először fogok kondizni menni. Most egy nagyobb és "fitneszesebb" stílusú termet választottam, ahol reményeim szerint jobban el tudok majd vegyülni, de nem szeretném, hogy más megint porig rombolja az önbecsülésemet. A kihagyás miatt sem sikerült végigvinnem az elkezdett tömegnövelő "projektemet". Sajnos ilyen alkattal nagyon nehéz "normálisnak" láttatni magamat. Pasiknál ez az alkat kb. az a kategória, mint nőknél a hordóse**ű 130 kilós patakokban izzadó duci test.
2017. jún. 2. 14:23
8/8 anonim válasza:
Sajnos tudom milyenek tudnak lenni az emberek, sajnos a saját ismerőseim között is rengeteg ilyen van,aki a saját komplexusait mások vegzálásával palástolja. Biztos mindenki ezt mondja,de próbáld meg nem magadra venni ezeket. Irtó nehéz,de csak így tudod megoldani ezt a gondot végleg.
Én is termet váltottam egyébként, azóta sokkal jobban érzem magam. Valamint egy fülhallgató se árt,így teljesen ki tudod zárni a külvilágot. Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!