Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, vékony srácként lehet alacsony, molett barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem néznénk ki furán együtt? Félek, hogy kinevetnek minket!2016. szept. 21. 22:21
1/8 anonim válasza:
Ha szeretnéd nem foglalkoznál mások véleményével. Ha igazán szeretitek egymást akkor semmi sem befolyásolhatná a kapcsolatotokat!
2/8 anonim válasza:
Apai nagyapám a maga 2 méterével a 145 centis nagyanyámat választotta élete párjának. Vén korukig imádták egymást.
3/8 kebot válasza:
Ők a legjobbak az ágyban, bölcs választás.
4/8 anonim válasza:
Az ellentétek vonzzák egymást :D
Szerintem nem fura, ha valakinek meg igen törődjön a maga életével és ne másokat kritizáljon.
5/8 anonim válasza:
Hiába a sok álszent válasz, hülyén fogtok kinézni egymás mellett, mindenki ki fog röhögni, és még az egyszerű dolgoktól kezdve a szexig minden nehézkes lesz.
7/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem a barátom is eléggé vékony én meg nem vagyok egy nádszáll vékony lány:/ DE senki nem nevetett ki minket , senki nem szolt be meg semmi ! Ne aggodj nem fognak szerintem kinevetni😉 Ha meg kinevetnek szard le!
8/8 anonim válasza:
Én több, mint 180 cm vagyok viszonylag normál testalkattal, a barátom pedig fél fejjel alacsonyabb nálam és kissé túlsúlyos. Ilyen miatt nem kell rosszul érezned magad, ha szereted őt. :)
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!