Komolyabb sérülés, vállsérülés esetén, hogyan bírtátok ki a több hónapnyi kihagyást?
Ugyan igy jartam, egy honap kihagyas majd visszaeses. En kerestem egy masik hobbit, felujitottam az automat kozben. Az ujrakezdes heti egy teljes testes edzes a mell, vall es lehuzo hatgyakorlatokat teljesen kiiktatva kezdodott. Majd egyesevel elkezdtem visszarakni oket. Erdemi javulast (lepcsot) mindig akkor ereztem, mikor egy adott gyakorlattal elkezdtem ovatosan terhelni. 10 honap telt el, a ferde nyomasokat meg most kezdem visszaepiteni, egyenes es fejfole nyomas, tarogatas, oldalemelesek, csigas lehuzasok mar mennek. Ha vegeztem a nyomassal, a huzodzkodas jon. Kb. januarban lesz olyan allapotban, hogy barmivel barmikor tudom terhelni.
Az a baj, kenyes izulet, nem olyan mint pl. a konyok, hogy 2-3 het pihi es rendben van. Erdemes ra idot aldozni, mert lehet belole maradando problema.
Köszönöm a választ. Hát eléggé el vagyok keseredve, de valahogy muszáj lesz kibírnom, mert 1 hónap nem elég neki. Addig futásra gondoltam, legalább kiszellőztetem a fejem, meg gumikötéllel átmozgatom a vállamat, aztán meglátjuk, hogy 3-4 hónap múlva hol fogok tartani. Jó lenne ha 3-4 hónap múlva újra tudnám kezdeni az edzést. Az érdekes az az, hogy a húzó mozdulatok mennek, azokra nem fáj, csak a tolókkal van gond.
Első válaszoló, te mennyit pihentetted teljesen, mire újra elkezdtél felső testre edzeni? 10 hónap nekem elképzelhetetlen, hogy majdnem 1 évig ne csináljak semmilyen felsőtestes edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!