Budapesten van olyan kicsi, oldschool szerű, pinceterem ahova nem 10 ezertől kezdődik a bérlet, hanem olcsó?
Nyílván járhatsz. Ahogy írtam csak annyiban más ha ott vagy diák hogy több kedvezmény jár.
Sima diákkal (bárhonnan) 7500, ha 3 hónapost veszel 19500ért akkor meg 6500ra jön ki egy hónap.
Szerintem menj el, kérd meg hogy vezessenek körbe fent a recepción. Nagyon kedvesek és utána döntsd el hogy neked megfelelőe a szinvonala.
És ott egyszerre használhatom mindkettő edzést is?
Olyat tudnátok mutatni?
keress súlyemelő klubbot
mondjuk nem tudom ott mennyi a tagdíj
senkit sem érdekel mi vagy
keress egy súlyemelőklubbot ott szabad súlyok vannak
27# Egyenlőre senki sem vagy.
Nem űzöd amatőr sem profi versenyzőként a sportot. Ez kb olyan mintha informatikusnak hívná magát az aki picit ért a gépekhez, de soha az életben nem dolgozott a munkakörben.
Vagy autószerelőnek hívja magát, mert kicserélte a légszűrőt otthon egyedül, de hivatásilag soha sem volt autószerelő.
stb...
Nem vagy semmi, csak egy hobbi sportoló. Az amatőr megnevezésért is amatőr versenyekre kell járnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!