Budapesten van olyan kicsi, oldschool szerű, pinceterem ahova nem 10 ezertől kezdődik a bérlet, hanem olcsó?
Mindenhol csak ilyen bzi fitness termek vannak.
Nem gondoltam volna,hogy Pesten szarabb termek vannak,mint vidéken
Vidéken havi 2500-ért tudtam rendesen guggolni meg felhúzni,pesten meg havi 12 ezerért nince egy normális guggoló állvány.
A gépek a puhányoknak valók
Ha diák vagy, mert írtad régen 2500 ért volt diák bérleted, akkor az Budapesti egyetemeken is többnyire vannak konditermek vagy ha nincs akkor van olyan konditerem, ahova elküldenek ha rákérdezel és extra kedvezményt kapsz.
Pl.: BMEs vagyok ott a diák bérlet 6900, ha nem vagy BMEs, de diák akkor 7500.
3 hónapra megvenni még olcsóbb ott kb 5800ra jön ki 1 hónap ha BMEs vagy ha pedig csak diák akkor 6500ra.
Nem a legfelszereltebb én azért nem is járok oda. Azt hiszem a maximum egy kezes súlyzó 30 vagy 35 én meg már bőven 40el dolgozok.
Viszont erőkeret van.
19# Vagyok.
Bocs nem erőkeret hanem egy nagyából majdnem ugyan ilyen guggoló állvány mint a képen.
Ilyen állványra gondoltam.
De amit mondtatok teremben ott nincs neki ilyen korlát része,amin megmaradna a súly,ha nem bírom el
22#
19 és 20as vagyok. Még képet is küldtem, azon van olyan rész. Amúgy tévedtem. Felmentem az oldalukra és egy képen láttam, hogy 36 nem 35 a legnagyobb egykeres súly. :)
Hajrá...
7500 az elég drága.Be fogok iratkozni MMA-zni is,az meg van 15 ezer havonta.Azért kéne olcsó bérlet,mert a kettő egyszerre drága.Olyan 5 ezer forint körüli kéne max.
Ide meg járhatok úgy,ha nem vagyok BME-s?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!