Van jelentősége annak hogy mikor és hol edzek? Tehát térben és időben merre helyezkedek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 18:20
1/3 MadSeal válasza:
Igen! Illene a teremben, és a nyitvatartási idő alatt.
2/3 anonim válasza:
Szabad levegőn lehet hogy kicsivel jobb a teljesítményed a dúsabb oxigén miatt, de nincs nagy jelentősége. A mikor meg a saját bioritmusodtól függ. Nekem a kora délután optimális, haverom meg csak reggel volt képes rendesen odatenni magát.
3/3 anonim válasza:
Igen, van.
Mikor: Nekem például akkor megy jól amikor már ettem, valaki meg éhgyomorra szokott edzeni, mert neki ez jön be, tehát ez egyéni preferencia kérdése, ahogy neked jobb. A másik pedig az, hogy nekem jobban megy ilyen meleg nyári napokon az edzés reggel vagy este felé, amikor még nincs annyira meleg.
Hol: Ez is számít, hiszen egy jól felszerelt klímás teremben jobb a közérzet, nincs annyira meleg, míg egy saját otthoni kis mellék épületben ahol valószínűleg nincs klíma, ott melegebb van, az pedig kihathat az aktuális teljesítményedre. Illetve szabadban edzeni megint más, frissebb, dúsabb ott a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!