Sült sajnos húsos penne tesztában tenyleg 100 gramm feherje lenne? (570 gramm) (Kalóriabázis szerint)
Ha mind az 570 grammot megeszed abban lehetséges. De lehet hogy aki beírta a receptet az spéci cuccokat használt te meg fehérlisztet és teljes zsírtartalmú sajtot fogsz és a te kajád már köszönőviszonyban se lesz azzal ami be táplálva.
Nézd meg esetleg a hozzávalókat ha fenn van arról a receptről
#1 Üzletben volt ez a kiírás, őket nem kerdeztem meg, hogy hogyan keszitettek, azt tudtam, hogy a tesztaban van feherje, a húsban is, meg a sajtban, de 570 grammot, ők egy ,,normál'' adagnak szántak, es rácsodálkoztam, hogy ilyen könnyen hozzá lehet jutni 100 gramm feherjehez,
2# neked nem tűnik túlzásnak? (en örülök ha nem, csak kb epphogy jóllaktam vele, meg tudtam volna enni xD es rengeteg feherje van benne megis
Ki vanzarva.
Fel kilo szintiszta csirkemellben van kb 100 gram feherje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!